Суп з чорної сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете зварити до обіду ситний, смачний і нескладний супчик, тоді пропоную вам зупиниться на цьому класному варіанті. Сочевиця з овочами і ніжним філе птиці - це приголомшливе поєднання!
Хочу розповісти вам, як приготувати суп з чорної сочевиці в мультиварці. Але при бажанні ви також можете зробити його і на плиті. Використовувати в рецепті можна не тільки запропоновані овочі, але і будь-які інші за смаком, це ж стосується і спецій. В результаті у вас вийде дивовижний супчик, який чудово підійде в якості обіду для всієї родини. Рекомендую взяти на замітку цей нескладний рецепт!
- Індичка - 200 грам (або курка)
- Чорна сочевиця - 0.5 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Томатний соус - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (лавровий лист, розмарин, перець, куркуми і TD)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Ось такий яскравий і апетитний набір інгредієнтів нам буде потрібно, щоб зварити супчик.
2. Насамперед промийте як слід сочевицю, відкиньте її на друшляк і обсушити.
3. У чаші мультиварки на режимі "жарка" розігрійте рослинне масло. Викладіть туди курочку або індичку, нарізану невеликими шматочками. Залиште обсмажувати, періодично помішуючи.
4. Очистіть і подрібніть цибулю, солодкий перець і селера. Викладіть їх в чашу, продовжуйте обсмажувати птицю з овочами.
5. Очистіть моркву, натріть її на тертці. Додайте до решти інгредієнтів.
6. Очистіть і наріжте картоплю.
7. Додайте в чашу картопля і сочевицю. Акуратно все перемішайте.
8. Додайте томатний соус (можна пасту розвести з водою). Всипте сіль і спеції за смаком. Влийте воду і включіть режим "суп" .
9. Залежно від потужності вашої техніки, варіть супчик до м'якості сочевиці (від 35 хвилин до години приблизно). Смачного!