Овочевий суп з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете відчути по-справжньому "багатий" дегустація суп? Спробуйте зварити овочевий суп з індичкою по даним рецептом. Обіцяю, обід у вас буде неповторний! Суп виходить дуже ситним і смачним!
Перед вами - простий рецепт приготування овочевого супу з індичкою. На початку варимо бульйон з індички, потім додаємо в нього підготовлені овочі. Варимо супчик до готовності, в кінці додаємо зелень. Готовий суп потрібно настояти під кришкою 10-15 хвилин. Хай щастить!
- Індичка - 450 грам (гомілка)
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука (стебло)
- Брокколі - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Квасоля консервована - 100 грам
- Сіль і мелений перець - 1 За смаком
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
Індичку заливаємо двома літрами води і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, варимо 1 час. Потім кладемо в бульйон лавровий лист і спеції, варимо ще 15 хвилин. Витягуємо з бульйону м'ясо, перці і лавровий лист. Остигнуло м'ясо поріжте порційними шматочками і поверніть в бульйон.
Картоплю ріжемо кубиками. Зелена цибуля - півкільцями, а морква - соломкою. Додайте в бульйон картоплю, варите 10 хвилин.
На сковороді злегка обсмажуємо моркву і цибулю-порей, приблизно 5-7 хвилин. Додаємо томатний соус і смажимо ще 2 хвилини. Перекладаємо овочі в бульйон, додаємо квасоля і кукурудзу (без рідини), а також брокколі. Сіль і перець за смаком. Доводимо суп до кипіння і варимо ще 5 хвилин. В кінці додаємо подрібнену зелень.
Смачного!