Тісто з зеленню

Тісто з зеленню
Кількість порцій: 13-15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Проста і досить економна закуска на всі випадки життя — це бездріжджове тісто із зеленню. Такі коржі можна подати до супу або салату, м'яса або навіть в якості ситного перекусу.

опис приготування:

1. Для приготування коржів необхідно замісити м'яке, але не липнуче до рук тісто, змішавши воду з борошном і сіллю. Готовому тесту потрібно полежати 25-30 хвилин під чистим рушником.

2. За цей час можна зайнятися начинкою. В рецепт приготування тіста із зеленню використовується все, що тільки можна знайти — кріп з петрушкою, кінза і базилік, шпинат і щавель, кропива, зелена цибуля і м'ята. Все потрібно промити під проточною водою, а потім добре обсушити.

3. Нарізати зелень і викласти у велику миску. Як слід перемішати.

4. Підготувати невеликий салатник, в який викласти частину зелені. Посолити і поперчити трохи, побризкати олією і перемішати.

5. Відщипнути невеликий шматочок тесту і викласти багато начинки. Акуратно заліпити краю.

6. На розігрітій сковороді обсмажити тісто із зеленню в домашніх умовах з двох сторін (відразу викладаючи швом вниз) до рум'яної скоринки.

7. Ще гарячі коржі можна змастити вершковим маслом, а подаючи до столу, доповнити улюбленим соусом.

  • борошно— 1 кілограм
  • вода— 1-1.5 склянки
  • сіль— 1 щіпка
  • зелень— 3 пучка
  • Рослинна олія— 1 За смаком
  • перець— 1 щіпка
1. Для приготування коржів необхідно замісити м'яке, але не липнуче до рук тісто, змішавши воду з борошном і сіллю. Готовому тесту потрібно полежати 25-30 хвилин під чистим рушником.

2. За цей час можна зайнятися начинкою. В рецепт приготування тіста із зеленню використовується все, що тільки можна знайти — кріп з петрушкою, кінза і базилік, шпинат і щавель, кропива, зелена цибуля і м'ята. Все потрібно промити під проточною водою, а потім добре обсушити.

3. Нарізати зелень і викласти у велику миску. Як слід перемішати.

4. Підготувати невеликий салатник, в який викласти частину зелені. Посолити і поперчити трохи, побризкати олією і перемішати.

5. Відщипнути невеликий шматочок тесту і викласти багато начинки. Акуратно заліпити краю.

6. На розігрітій сковороді обсмажити тісто із зеленню в домашніх умовах з двох сторін (відразу викладаючи швом вниз) до рум'яної скоринки.

7. Ще гарячі коржі можна змастити вершковим маслом, а подаючи до столу, доповнити улюбленим соусом.

Схожі рецепти

Чанахи в мультиварці

Чанахи в мультиварці

Грузинська кухня — це завжди 100% смачно, пікантно і дуже незвично! Пропоную приготувати чанахи в мультиварці, тим самим, заощадивши свій час, ми отримаємо чудовий результат. пробуємо! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування чанахи в мультиварці. Для цієї страви, вам знадоб...

читати далі
Салат з квашеної капусти з горошком

Салат з квашеної капусти з горошком

Поділюся сьогодні з вами рецептом приготування салату з квашеної капусти з горошком. Виходить дуже бюджетно, дієтично і при цьому ситно. будучи студенткою, я просто обожнювала його готувати! смачно! опис приготування: Перед вами швидкий і простий рецепт як приготувати салат з квашеної капусти ...

читати далі
Соус для смаженої курки

Соус для смаженої курки

ніжний, ароматний вершковий соус для смаженої курки в домашніх умовах перетворить звичайне гаряче блюдо в по-справжньому ресторанне блюдо. опис приготування: Цей дивовижний соус можна зробити не тільки на основі м'якого сиру, але використовувати також тертий твердий сир. Цей простий рецепт соу...

читати далі
Курячі гомілки з рисом

Курячі гомілки з рисом

Курячі гомілки з рисом послужать відмінним варіантом, якщо необхідно приготувати ситний і недорогий вечерю для всієї родини. Цим рецептом користуються багато господинь по всьому світу з великим задоволенням. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати курячі гомілки з рисом, то прочитай...

читати далі
Ость

Ость

Арішту - це домашня вірменська локшина. На її основі готують різні страви. Ви могли з ними зустрічатися, але навіть не знали про те, що в їх складі є цей інгредієнт. Подивіться один з рецептів. опис приготування: Є кілька супів з даної локшиною. плов, халва та інші страви. Я ж описала, як приг...

читати далі