Тісто на сметані для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.
Чудовий рецепт суперлегкого і швидкого тесту, з якого можна приготувати смачну випічку, потрібна тільки фантазія. Тому поспішаю розповісти, як приготувати тісто на сметані для пиріжків.
Опис приготування:
З тіста за цим рецептом можна приготувати випічку і з солодкою, і з несолодкої начинкою. Для пиріжків це тісто потрібно розгортати в пласт товщиною 3 мм. Вдалою випічки!
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Вершкове масло - 200 грам (несолоне)
- Крем - 125 мілілітрів
1
Охолоджене несолоне масло наріжте кубиками.
2
У чашу кухонного комбайна покладіть просіяне борошно і кубики масла. У режимі «Пульс» пробийте суміш кілька разів, поки вся маса не перетвориться в крихту.
3
Додайте сметану і продовжуйте працювати в режимі «Пульс», поки тісто не збереться в кулю.
4
Оберніть тісто в харчову плівку і покладіть в холодильник на 20 хвилин.
5
Тісто на сметані для пиріжків готове для подальшої роботи.