Рецепт Тісто на пельмені фото

Тісто на пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кефір
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Справжні пельмені можуть бути тільки домашні, в яких ви самі замішуєте тісто і робите фарш. Тільки вибирайте перевірені рецепти, щоб не розчаруватися в страві. Наприклад, прочитайте мій.

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами тим, як приготувати тісто на пельмені. Воно буде на кефірі, тому вийде дуже ніжним і додасть особливий смак начинці. Фарш підійде класичний: яловичина зі свининою. Спочатку займіться тестом, адже йому потрібно трохи постояти, а потім вже приступайте до начинки.

  • Борошно - 600-700 грам
  • Кефір - 350 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тісто на пельмені - фото крок 1
Стакан борошна просійте в глибоку миску. В середині зробіть поглиблення. У нього розбийте яйце і додайте сіль.
тісто на пельмені - фото крок 2
Вимішуйте масу, вливаючи кефір кімнатної температури.
тісто на пельмені - фото крок 3
Потім всипте борошно, замішуючи тісто. Залиште готове тісто на 20-30 хвилин при кімнатній температурі під рушником, потім розкачайте і готуйте пельмені. Частина тесту можна заморозити.

Схожі рецепти