Рецепт Тісто для вареників фото

Тісто для вареників
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Всім господаркам відомо, що тісто для вареників складається з декількох простих інгредієнтів. Найголовніше при приготуванні правильно витримати пропорції. Ось рецепт, який завжди у вас вийде!

Опис приготування:

Тісто для вареників готується з борошна, кип'яченої і злегка охолодженої води і яєчного жовтка.

  • Борошно - 350 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Вода тепла кип'ячена - 125 мілілітрів
тісто для вареників - фото крок 1
1. Змішайте в мисці просіяне борошно, жовток і теплу (не гарячу! ) кип'ячену воду.
тісто для вареників - фото крок 2
2. Замісити тісто. Воно повинно бути еластичним і не липнути до рук. Розділити тісто на три частини. Ці частини, з якими не працюєте, оберніть харчовою плівкою. Так тісто не висохне і з ним буде легше працювати. До того ж, його можна зберігати в холодильнику.
тісто для вареників - фото крок 3
3. Розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні, виріжте склянкою гуртки і ліпіть вареники. Тісто для вареників готове!

Схожі рецепти