Тісто для рибного пирога на майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Таке тісто для рибного пирога на майонезі можна готувати також і для овочевих і м'ясних пирогів. За консистенцією воно нагадує густу сметану, готується дуже швидко. Рибку можна брати будь-яку.
Приготувати улюблений пиріг на швидку руку можна на основі такого рідкого тесту. Робиться воно дуже швидко, в його склад входить майонез, кефір, сіль, цукор і борошно. Просте тісто для рибного пирога на майонезі має бути по консистенції, як густа сметана.
- Яйця - 2 штуки
- Кефір - 1 склянок
- Майонез - 200 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сіль і цукор - За смаком
1. Насамперед нам потрібно збити яйця. Можна користуватися для цього міксером, а можна вибрати в якості альтернативи звичайний віночок.
2. Додаємо до яєць кефір, соду, сіль, цукор і майонез. Продовжуємо збивати до стану однорідної маси.
3. У самому кінці додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. За консистенцією воно повинно бути, як густа сметана.
4. Це тісто для рибного пирога на майонезі виходить рідким. Відразу частина виливається в форму для запікання, додається начинка, а верх заливається іншою частиною.