Рецепт Тісто для пирога на майонезі фото

Тісто для пирога на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Пісні страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо захотілося смачного пиріжка до чаю, але не вистачає інгредієнтів, спробуйте приготувати тісто для пирога на майонезі. З нього можна приготувати пиріг з самої різною начинкою, навіть шарлотку!

Опис приготування:

Щоб приготувати тісто на майонезі для пирога, можна взяти будь-який майонез, але краще пожирніше. Пиріг можна приготувати не тільки з яблуками, але і з горішками або з ягодами. Порада: коли будете випікати, не відчиняйте духовку, щоб пиріг не осів. Також краще дати пирогу охолонути в закритій духовці (хвилин 5-10), а потім дістати. Різати пиріг з тіста на майонезі краще остиглим.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Майонез - 0, 3 склянки
  • Борошно - За смаком
  • Яблука - За смаком
1
Підготуйте начинку: ЯБЛУКО чистий, поріжте кубиками (можна довільно).
Потім займіться тестом: змішайте чотири яєчних жовтки з половиною склянки цукру і третиною склянки майонезу.
2
Кількість цукру залежить від кислоти яблук: якщо яблука дуже кислі, додайте більше цукру.
Змішавши все гарненько, додайте борошна стільки, щоб тісто стало густим як сметана. Я завжди додаю на око, приблизно стакан виходить, може більше.
3
Чотири залишилися білка збийте з чотирма столовими ложками холодної води. Збийте їх в піну, потім акуратно додайте в тісто. Найкраще додавати поступово, щоб білки не впали і добре змішалися з тестом.
4
Розігрійте духовку до 180-200 градусів, викладіть яблука в форму для випічки, залийте їх тестом (тісто виходить в результаті трохи рідким, але так і повинно бути, Не бійтеся).
Надішліть випікатися на 20 хвилин.
5
Готовий пиріг з тіста на майонезі для пирога нагадує шарлотку, рекомендую посипати цукровою пудрою перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти