Рецепт Тісто для чебуреків на майонезі фото

Тісто для чебуреків на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви, Веганські страви
На швидку руку
Випічка

Простий рецепт приготування тіста, за допомогою якого ваші чебуреки вийдуть соковитими і смачними.

У чебуреках і тісто, і начинка повинні бути однаково смачними. Погодьтеся - якщо один з компонентів підкачав - страждає смак всього блюда. Начинка чебуреків повинна бути соковитою, а тісто - хрустким, але не пропускає сік начинки. Рецептом приготування саме такого тесту я і хочу поділитися з вами. Особливих інгредієнтів і особливих навичок для приготування тіста вам не буде потрібно. Рецепт приготування тіста для чебуреків на майонезі досить простий, розповідаю.

1. Нам необхідно з'єднати воду і майонез. Краще це зробити в мисці, в якій ми потім будемо замішувати тісто. Отже - наливаємо в миску теплу воду, додаємо сіль і майонез і ретельно розмішуємо. Найкраще це робити віночком для збивання.

2. В отриманий розчин потихеньку додаємо борошно і розмішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками.

3. Посипаємо стіл борошном і викладаємо тісто. Хорошенечко вимішуємо тісто, по необхідності підсипаючи борошно. Тісто має вийти гладким і однорідним.

4. Накриваємо тісто плівкою або рушником і даємо йому полежати хвилин 15.

А ось тепер можна приступати до ліплення чебуреків. Testo майже! Смачних вам чебуреків!

  • Борошно - 400 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 2 щіпки
У чебуреках і тісто, і начинка повинні бути однаково смачними. Погодьтеся - якщо один з компонентів підкачав - страждає смак всього блюда. Начинка чебуреків повинна бути соковитою, а тісто - хрустким, але не пропускає сік начинки. Рецептом приготування саме такого тесту я і хочу поділитися з вами. Особливих інгредієнтів і особливих навичок для приготування тіста вам не буде потрібно. Рецепт приготування тіста для чебуреків на майонезі досить простий, розповідаю.

1. Нам необхідно з'єднати воду і майонез. Краще це зробити в мисці, в якій ми потім будемо замішувати тісто. Отже - наливаємо в миску теплу воду, додаємо сіль і майонез і ретельно розмішуємо. Найкраще це робити віночком для збивання.

2. В отриманий розчин потихеньку додаємо борошно і розмішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками.

3. Посипаємо стіл борошном і викладаємо тісто. Хорошенечко вимішуємо тісто, по необхідності підсипаючи борошно. Тісто має вийти гладким і однорідним.

4. Накриваємо тісто плівкою або рушником і даємо йому полежати хвилин 15.

А ось тепер можна приступати до ліплення чебуреків. Testo майже! Смачних вам чебуреків!

Схожі рецепти