Тісто для чебуреків на майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування тіста, за допомогою якого ваші чебуреки вийдуть соковитими і смачними.
У чебуреках і тісто, і начинка повинні бути однаково смачними. Погодьтеся - якщо один з компонентів підкачав - страждає смак всього блюда. Начинка чебуреків повинна бути соковитою, а тісто - хрустким, але не пропускає сік начинки. Рецептом приготування саме такого тесту я і хочу поділитися з вами. Особливих інгредієнтів і особливих навичок для приготування тіста вам не буде потрібно. Рецепт приготування тіста для чебуреків на майонезі досить простий, розповідаю.
1. Нам необхідно з'єднати воду і майонез. Краще це зробити в мисці, в якій ми потім будемо замішувати тісто. Отже - наливаємо в миску теплу воду, додаємо сіль і майонез і ретельно розмішуємо. Найкраще це робити віночком для збивання.
2. В отриманий розчин потихеньку додаємо борошно і розмішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками.
3. Посипаємо стіл борошном і викладаємо тісто. Хорошенечко вимішуємо тісто, по необхідності підсипаючи борошно. Тісто має вийти гладким і однорідним.
4. Накриваємо тісто плівкою або рушником і даємо йому полежати хвилин 15.
А ось тепер можна приступати до ліплення чебуреків. Testo майже! Смачних вам чебуреків!
- Борошно - 400 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 2 щіпки
1. Нам необхідно з'єднати воду і майонез. Краще це зробити в мисці, в якій ми потім будемо замішувати тісто. Отже - наливаємо в миску теплу воду, додаємо сіль і майонез і ретельно розмішуємо. Найкраще це робити віночком для збивання.
2. В отриманий розчин потихеньку додаємо борошно і розмішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками.
3. Посипаємо стіл борошном і викладаємо тісто. Хорошенечко вимішуємо тісто, по необхідності підсипаючи борошно. Тісто має вийти гладким і однорідним.
4. Накриваємо тісто плівкою або рушником і даємо йому полежати хвилин 15.
А ось тепер можна приступати до ліплення чебуреків. Testo майже! Смачних вам чебуреків!