Тісто на майонезі для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Цей оригінальний і простий рецепт тіста на майонезі для пиріжків відрізняється рядом переваг. Страва - практично і економно, пиріжки з такого тесту довго будуть м'якими. І дуже смачними!
Цей рецепт приготування тіста на майонезі для пиріжків мене здоро виручає в моменти, коли ні яєць, ні молочних продуктів вдома не виявилося, а, скажімо, після готування котлет залишився зайвий фарш, - ось вам і рішення, куди його дівати! Так що не бійтеся експериментувати, - пиріжки з такого тесту на майонезі для пиріжків в домашніх умовах виходять дуже рум'яними, пишними і смачними. Приємною готування!
- Майонез - 150 грам
- Дріжджі - 25 грам
- Борошно - 4 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 3 чайних ложки
1. Дріжджі розводимо у воді, краще - теплою.
2. Додамо до цієї суміші майонез, сіль і цукор. Заважаємо до однорідності.
3. Тепер потроху всипаємо борошно. Не сипте всю відразу, може, знадобиться і трохи менше.
4. Ретельно вимісити еластичне тісто, накриваємо рушником, залишаємо хоча б на півтори години.
5. Через цей час тісто підніметься, можна починати пекти смачні пиріжки!