Рецепт Тісто для курника на молоці фото

Тісто для курника на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Сідало

Тісто для курника можна вибрати будь-який, як без дріжджове, так і на дріжджах. Я пропоную рецепт дріжджового тіста для курника на молоці. Тісто виходить пишним і легко піддається формуванню пирогів.

Тісто для курника на молоці я готую давно. Це перевірений варіант і тому я його рекомендую беззастережно. Пироги з такого тіста виходять пишними і смачними. З такої кількості тесту у вас вийде досить великий пиріг, яким можна нагодувати ціле сімейство. Можна використовувати не все тісто саме для курника, а зліпити ще пиріжки з іншою начинкою. Тому цей рецепт-дуже вигідний. Молоко для тесту обов'язково має бути теплим, щоб опара добре підійшла. Дріжджі я використовую сухі для швидкого замісу. Ось докладний рецепт приготування тіста для курника на молоці :

1. У теплому молоці розвести дріжджі.

2. Додати півпачки маргарину, сіль і цукор.

3. Дати постояти 15-20 хвилин в теплому місці.

4. Додати другу половину м'якого маргарину, яйця і борошно.

5. Ретельно вимісити тісто і дати піднятися в теплому місці.

6. Тісто для курника на молоці готове! Можна начиняти і пекти пиріг.

  • Молоко - 0, 5 L
  • Маргарин - 250 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі - 10 грам (сухі)
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1 кілограм
Тісто для курника на молоці я готую давно. Це перевірений варіант і тому я його рекомендую беззастережно. Пироги з такого тіста виходять пишними і смачними. З такої кількості тесту у вас вийде досить великий пиріг, яким можна нагодувати ціле сімейство. Можна використовувати не все тісто саме для курника, а зліпити ще пиріжки з іншою начинкою. Тому цей рецепт-дуже вигідний. Молоко для тесту обов'язково має бути теплим, щоб опара добре підійшла. Дріжджі я використовую сухі для швидкого замісу. Ось докладний рецепт приготування тіста для курника на молоці :

1. У теплому молоці розвести дріжджі.

2. Додати півпачки маргарину, сіль і цукор.

3. Дати постояти 15-20 хвилин в теплому місці.

4. Додати другу половину м'якого маргарину, яйця і борошно.

5. Ретельно вимісити тісто і дати піднятися в теплому місці.

6. Тісто для курника на молоці готове! Можна начиняти і пекти пиріг.

Схожі рецепти