Рецепт Тісто для курника дріжджове фото

Тісто для курника дріжджове
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Дріжджі
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Сідало
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Дуже хороший і швидкий рецепт приготування тіста для курника дріжджового. Часу багато не відніме, а пиріг вийде відмінним, це я вам гарантую абсолютно точно!

Опис приготування:

Обов'язково дотримуйтеся всіх пунктів рецепта і у вас вийде відмінна тісто для курника дріжджове. Дріжджі використовуйте тільки пресовані. Молоко, при бажанні, можна замінити на домашній натуральний йогурт.

  • Борошно - 0, 5 кілограма
  • Молоко - 1 Склянка
  • Дріжджі - 30 грам (пресований)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
тісто для курника дріжджове - фото крок 1
Розведіть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і борошно. Чекайте поки вони не піднімуться. На поверхні повинні з'явиться бульбашки і тріщини.
тісто для курника дріжджове - фото крок 2
Додайте масло, і яйця збиті з сіллю. Замішуємо тісто, щоб не липнуло до рук. Додаємо борошна.
тісто для курника дріжджове - фото крок 3
Вимішуємо добре.
тісто для курника дріжджове - фото крок 4
Відбийте тісто об стіл, воно стане м'якше, а весь зайве повітря вийде.
тісто для курника дріжджове - фото крок 5
Робимо з тіста кулю. Готово!

Схожі рецепти