Тісто для курника дріжджове
(покроковий рецепт з фото)
Дуже хороший і швидкий рецепт приготування тіста для курника дріжджового. Часу багато не відніме, а пиріг вийде відмінним, це я вам гарантую абсолютно точно!
Обов'язково дотримуйтеся всіх пунктів рецепта і у вас вийде відмінна тісто для курника дріжджове. Дріжджі використовуйте тільки пресовані. Молоко, при бажанні, можна замінити на домашній натуральний йогурт.
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Молоко - 1 Склянка
- Дріжджі - 30 грам (пресований)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Розведіть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і борошно. Чекайте поки вони не піднімуться. На поверхні повинні з'явиться бульбашки і тріщини.
Додайте масло, і яйця збиті з сіллю. Замішуємо тісто, щоб не липнуло до рук. Додаємо борошна.
Вимішуємо добре.
Відбийте тісто об стіл, воно стане м'якше, а весь зайве повітря вийде.
Робимо з тіста кулю. Готово!