Рецепт Тісто для італійської піци фото

Тісто для італійської піци
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Борошно
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Вашій увазі класичний рецепт приготування тіста для італійської піци - просте, але повітряне тісто, яке забезпечить вам смачну і тонку піцу. Дивіться і запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Тісто для італійської піци робиться дуже просто: вода, борошно і оливкове масло. Дріжджі можете додати - мені з ними більше подобається, бортики більш пишними виходять, але так як тесту не даємо расстаіваться, то воно не буде сильно пишним.

  • Борошно - 750 грам
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Дріжджі - 11 грам
  • Сіль - 20 грам
  • Цукор - 10 грам
  • Оливкова олія - 40 грам
  • Начинка - За смаком
тісто для італійської піци - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для вашої піци.
тісто для італійської піци - фото крок 2
Всі інгредієнти для тіста змішайте в мисці.
тісто для італійської піци - фото крок 3
Замісити тісто.
тісто для італійської піци - фото крок 4
Розділіть тісто на кілька частин (мені такого обсягу вистачає на парочку форм).
тісто для італійської піци - фото крок 5
Змастіть форму або деко олією оливковою, інакше тісто прилипне. Потім розкачати тісто і викладіть на деко. Розкочуйте тонко. Борти зробіть акуратно і вище.
тісто для італійської піци - фото крок 6
Начинка вашої італійської піци може бути абсолютно будь-який. Надішліть піцу в розігріту до 200 З духовку і чекайте хвилин 20.
тісто для італійської піци - фото крок 7
Готову піцу на італійському тесті подавати можете прямо з печі. Смачного!

Схожі рецепти