Рецепт Тісто для італійської тонкої піци фото

Тісто для італійської тонкої піци
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Піца є універсальною їжею для будь-якого столу. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати тісто для італійської тонкої піци на дріжджах. У вас вийде найправильніша піца, спробуйте!

Опис приготування:

Таке тісто можна розкачати досить тонко. Тільки не забувайте працювати руками і качалкою, присипаними борошном.

Випікається піца на такому тесті приблизно 10 хвилин при 180 градусах. Але час випічки, звичайно, залежить від начинки.

  • Борошно - 160 грам
  • Активні сухі дріжджі - 0, 25 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 0, 75 Ст. Ложки(+ для змазування тіста і миски)
  • Вода тепла - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1 щіпка (близько третини чайної ложки)
  • Сіль - 1 щіпка (близько третини чайної ложки)
тісто для італійської тонкої піци - фото крок 1
У великій мисці з'єднайте борошно, дріжджі, сіль і цукор.
тісто для італійської тонкої піци - фото крок 2
Додайте масло і ледь теплу воду.
тісто для італійської тонкої піци - фото крок 3
Замісити тісто. Повинен утворитися гладкий грудку. Змастіть його і миску рослинним маслом.
тісто для італійської тонкої піци - фото крок 4
Накрийте тісто рушником і залиште на 90 хвилин.
тісто для італійської тонкої піци - фото крок 5
Обімніть тісто, присипте робочу поверхню борошном і добре вимісити тісто ще раз. Залиште під рушником на 15 хвилин. Тепер воно готове для випічки. Розкачайте його в пласт і додавайте улюблену начинку.

Схожі рецепти