Тісто для італійської піци без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Піца - це не тільки смачна начинка. Велику увагу потрібно приділити і тесту. Я рекомендую спробувати приготувати піцу на бездріжджового тіста за італійським рецептом.
Перепробувавши безліч рецептів приготування тіста для піци, я для себе вибрала саме цей. Немає необхідності морочитися з дріжджами, готувати опару або чекати, поки підніметься тісто. Все вкрай просто. А піца з такого тесту виходить ароматна і хрустка. Начинку вибирайте на свій смак.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Прованські трави - За смаком
1
Просіяне борошно змішайте з сіллю і оливковою олією.
2
Додайте прованські трави і вливайте потроху воду. Замішуйте, поки тісто не стане еластичним.
3
Відбийте тісто - не надто сильно кидайте його на стільницю, м'яти і знову кидайте.
4
Надішліть в холодильник на 30 хвилин дозрівати.
5
Розкачайте тісто на деко, застелене пергаментом, змастіть оливковою олією, проткніть виделкою і відправте на 10 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів.
6
Далі можете викладати начинку.