Рецепт Тісто для хлібопічки фото

Тісто для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Яйця
На обід, На вечерю, На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки, Пиріжки

Сьогодні життя кожної господині скрашує величезна різноманітність побутової техніки, яка допомагає їй по господарству не гірше будь-якої домогосподарки. Одним з таких чудес техніки стала хлібопічка.

Якщо ви цікавитеся, як приготувати тісто для хлібопічки, то не варто ламати голову: все гранично просто. Необхідні інгредієнти кладіть в форму для хлібопічки в правильній послідовності, вона вас не підведе. Це тісто добре підходить для випічки булочок і пирогів, а також пиріжків з начинками на ваш розсуд.

  • Вода - 1 1/4 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 4 склянки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
1
На дно форми з хлібопічки спочатку налийте воду, а потім викладіть всі інші сухі інгредієнти. Дріжджі повинні знаходитися на самому верху.
2
Поставте хлібопічку в режим замісу тіста.
3
Після закінчення режиму з такого тесту можна випікати прекрасні булочки чи пиріжки.

Схожі рецепти