Тісто для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.
Сьогодні життя кожної господині скрашує величезна різноманітність побутової техніки, яка допомагає їй по господарству не гірше будь-якої домогосподарки. Одним з таких чудес техніки стала хлібопічка.
Опис приготування:
Якщо ви цікавитеся, як приготувати тісто для хлібопічки, то не варто ламати голову: все гранично просто. Необхідні інгредієнти кладіть в форму для хлібопічки в правильній послідовності, вона вас не підведе. Це тісто добре підходить для випічки булочок і пирогів, а також пиріжків з начинками на ваш розсуд.
- Вода - 1 1/4 склянки
- Яйця - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 4 склянки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
1
На дно форми з хлібопічки спочатку налийте воду, а потім викладіть всі інші сухі інгредієнти. Дріжджі повинні знаходитися на самому верху.
2
Поставте хлібопічку в режим замісу тіста.
3
Після закінчення режиму з такого тесту можна випікати прекрасні булочки чи пиріжки.