Рецепт Тісто для хлібопічки фото

Тісто для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка , Булочки , Пиріжки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні життя кожної господині скрашує величезна різноманітність побутової техніки, яка допомагає їй по господарству не гірше будь-якої домогосподарки. Одним з таких чудес техніки стала хлібопічка.

Опис приготування:

Якщо ви цікавитеся, як приготувати тісто для хлібопічки, то не варто ламати голову: все гранично просто. Необхідні інгредієнти кладіть в форму для хлібопічки в правильній послідовності, вона вас не підведе. Це тісто добре підходить для випічки булочок і пирогів, а також пиріжків з начинками на ваш розсуд.

  • Вода - 1 1/4 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 4 склянки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
1
На дно форми з хлібопічки спочатку налийте воду, а потім викладіть всі інші сухі інгредієнти. Дріжджі повинні знаходитися на самому верху.
2
Поставте хлібопічку в режим замісу тіста.
3
Після закінчення режиму з такого тесту можна випікати прекрасні булочки чи пиріжки.

Схожі рецепти