Рецепт Тісто для булочок фото

Тісто для булочок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень , Святковий обід
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Що може бути краще солоденької свіжої булочки до чаю, зробленої в домашніх умовах? Якщо ви зараховуєте себе до шанувальників випічки, тоді обов'язково беріть на замітку цей рецепт.

Опис приготування:

Перед вами найпростіший, напевно, спосіб, як приготувати тісто для булочок. З нього можна спекти як звичайний цукрові, так і булочки з начинкою, наприклад. При бажанні в тісто можна також додати ванілін для аромату.

  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - 120 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
тісто для булочок - фото крок 1
1. У глибоку миску надішліть цукор і дріжджі. Підігрійте трохи воду і вилийте в мисочку. Залиште хвилин на 10, щоб дріжджі почали"працювати" .
тісто для булочок - фото крок 2
2. Додайте сіль.
тісто для булочок - фото крок 3
3. Дві склянки борошна.
тісто для булочок - фото крок 4
4. І почніть замішувати тісто. Влийте рослинне масло без запаху.
тісто для булочок - фото крок 5
5. Всипте борошно і замісіть тісто. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште підходити в теплі.
тісто для булочок - фото крок 6
6. Приблизно через 40 хвилин обомніте тісто і дайте знову підійти. В результаті воно має збільшитися приблизно в 3 рази.
тісто для булочок - фото крок 7
7. От і все, тісто готове і ви можете формувати і випікати булочки.

Схожі рецепти