Тісто для булочок
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще солоденької свіжої булочки до чаю, зробленої в домашніх умовах? Якщо ви зараховуєте себе до шанувальників випічки, тоді обов'язково беріть на замітку цей рецепт.
Перед вами найпростіший, напевно, спосіб, як приготувати тісто для булочок. З нього можна спекти як звичайний цукрові, так і булочки з начинкою, наприклад. При бажанні в тісто можна також додати ванілін для аромату.
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 120 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
1. У глибоку миску надішліть цукор і дріжджі. Підігрійте трохи воду і вилийте в мисочку. Залиште хвилин на 10, щоб дріжджі почали "працювати" .
2. Додайте сіль.
3. Дві склянки борошна.
4. І почніть замішувати тісто. Влийте рослинне масло без запаху.
5. Всипте борошно і замісіть тісто. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште підходити в теплі.
6. Приблизно через 40 хвилин обомніте тісто і дайте знову підійти. В результаті воно має збільшитися приблизно в 3 рази.
7. От і все, тісто готове і ви можете формувати і випікати булочки.