Рецепт Тісто для бісквіта фото

Тісто для бісквіта
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня , Киргизька кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На полуденок
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Бісквітне тісто використовують для приготування різних десертів. Але бісквіт - примхлива річ і не у всіх виходить легким, пишним. Приготуємо тісто для класичного бісквіта, який виходить завжди.

Опис приготування:

Бісквіт - ідеальна основа для тістечок, тортів і інших десертів. Але не у всіх господинь виходить приготувати правильне тісто, щоб вийшов смачна і пишна випічка. Сьогодні я розповім вам, як приготувати тісто для бісквіта, щоб той вийшов високим, повітряним і смачним. Дотримуйтесь кроків рецепта, і у вас вийде ідеальний бісквіт.

  • Яйце - 4 штуки
  • Пшеничне борошно - 120 грам
  • Цукор - 110 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 10 грам
тісто для бісквіта - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти для бісквітного тіста, борошно добре просіваємо (краще 2 рази) і відокремлюємо жовтки від білків.
тісто для бісквіта - фото крок 2
Потім міксером збиваємо білки з дрібкою солі, починаючи з маленької швидкості і потроху додаємо цукор. Білки збільшуються в обсязі - збільшуємо швидкість збивання.
тісто для бісквіта - фото крок 3
Потім, не перестаючи збивати, додаємо по одному жовтку.
тісто для бісквіта - фото крок 4
Далі додаємо по одній ложці борошна і акуратно і повільно перемішуємо лопаткою або ложкою тісто знизу вгору.
тісто для бісквіта - фото крок 5
Форму для тесту змащуємо невеликою кількістю рослинного масла або застилає пекарської папером. Потім акуратно виливаємо тісто в форму і відправляємо розігріту до 180 градусів духовку.
тісто для бісквіта - фото крок 6
Випікаємо бісквіт 30 хвилин, потім духовку вимикаємо, але бісквіт не дістаємо ще хвилин 15. Потім викладаємо бісквіт з формою на решітку, щоб він повністю охолов. Готовий бісквіт можна подавати до чаю або використовувати для приготування тортів.

Схожі рецепти