Рецепт Тістечко «зимовий абрикос» фото

Тістечко «зимовий абрикос»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Молоко , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це тістечко знайоме мені з дитинства, мама часто його пекла. Воно асоціюється у мене з казкою. Це дивовижно красива і ну дуже смачна випічка. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Для фарбування тістечок я використовую морквяний сік. Якщо ви хочете добитися більш інтенсивного кольору, купите харчовий барвник. Масло дістаньте заздалегідь з холодильника, воно повинно бути м'яким. Також стане в нагоді будь-яка зелень для завершення декору! Отже, дивіться мій рецепт, як приготувати тістечко"Зиязикай абрикос" !

  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 75 грам
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Апельсинова цедра - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Згущене молоко - 100 грам (крем)
  • Цукор - 100 грам (обсипання)
  • Морквяний сік - 100 мілілітрів (або барвник харчовий)
  • Листочки м'яти, петрушки або меліси - 20 штук
тістечко
Підготуйте продукти. Приступимо!
тістечко
Віночком змішайте цукор і яйце.
тістечко
Влийте тепле молоко, м'яке масло. Перемішайте віночком.
тістечко
Всипте борошно, змішану з розпушувачем, додайте апельсинову цедру.
тістечко
Замісити не дуже круте тісто, залиште хвилин на 10 полежати.
тістечко
Розділити тісто 40 шматочків. Скачайте шматочки в кульки. Розкладіть на пекарської папері їх на відстані один від одного. Трохи притисніть, щоб вийшли півсфери. Прогрейте духовку до 180 градусів.
тістечко
Випікайте до рум'яної скоринки. Випічка кожної партії за часом може зайняти хвилин 15. Зніміть, остудіть половинки.
тістечко
Згущене молоко повинна бути холодною, з холодильника. Змастіть половинки"абрікосок" згущеним молоком і з'єднайте між собою, вибирайте половинки приблизно однакового розміру. Занурюйте кожне тістечко спочатку в морквяний сік або барвник, потім обвалюють у цукрі.
тістечко
Останній штрих: вставте в тістечка по листочку зелені. Готово! Тепер загорніть тістечка в харчову плівку і залиште на 2 годину, їм потрібно дозріти. Після чого сміливо подавайте до столу! приємного!

Схожі рецепти