Рецепт Конфітюр з абрикос фото

Конфітюр з абрикос
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Абрикос
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Фуршет
Заготовки , Джем
Кількість порцій: 10
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Конфітюр з абрикос - обладнаний, чудовий, ніжний, смачний-пресмачний, найулюбленіший. Які ще підібрати епітети, щоб висловити мою любов до абрикосу та конфітюр з нього? Спробуйте!

Опис приготування:

Конфітюр з абрикос добре використовувати в начинки і прошарку тортів. Сир, булочки, навіть простий бутерброд з маслом сильно виграють від союзу з конфітюром з абрикосів. Головна задача, щоб в остаточному результаті конфітюр з абрикос вийшов желеподібної консистенції. Співвідношення цукру і плодів можна змінювати на свій розсуд. Успіхів!

  • Абрикос - 1 кілограм (сорт прищепа)
  • Цукор - 800 грам
  • Пектин - 1 штука (пакетик)
конфітюр з абрикос - фото крок 1
Для конфітюру взяти великі абрикоси сорти розколу.
конфітюр з абрикос - фото крок 2
Абрикоси помити, порізати на дольки.
конфітюр з абрикос - фото крок 3
Засипати цукром і залишити на 4 години або на ніч, щоб абрикоси дали сік.
конфітюр з абрикос - фото крок 4
Доведіть варення до кипіння, варити 5 хвилин на слабкому вогні. Відставити охолоджуватися на 4 годину.
конфітюр з абрикос - фото крок 5
Додати пектин і проварити конфітюр ще 10 хвилин.
конфітюр з абрикос - фото крок 6
Блендером подрібнити конфітюр до однорідної консистенції.
конфітюр з абрикос - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти