Рецепт Тістечко «Вупі» фото

Тістечко «Вупі»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Ніжний шоколадний бісквіт з вершковою начинкою нікого не залишить байдужим. Це тістечко прийшло до нас з Америки і зайняло гідне місце в кулінарних книгах багатьох господинь. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

У приготуванні цих тістечок немає нічого складного, а смак виходить просто фантастичний. По бажанню, самі бісквіти можна трохи просочити сиропом, тоді тістечка вийдуть більш соковиті. Пригощайтеся!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Борошно - 150 грам
  • Какао - 60 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Сода - 1 Щепоток
  • Вершки від 33% - 200 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложки
тістечко
Для приготування тіста збийте м'яке вершкове масло з цукром.
тістечко
Додайте яйце, молоко, борошно, соду і какао.
Тісто вийде досить густе.
тістечко
За допомогою кондитерського мішка зробіть невеликі коржі на деку для випікання. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 5-7 хвилин.
тістечко
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою.
тістечко
На один бісквіт відсадити крем.
тістечко
Накрийте другою половинкою.
тістечко
Дайте тістечком постояти в холодильнику.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти