Тістечко «Вупі»
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний шоколадний бісквіт з вершковою начинкою нікого не залишить байдужим. Це тістечко прийшло до нас з Америки і зайняло гідне місце в кулінарних книгах багатьох господинь. Спробуйте і ви!
У приготуванні цих тістечок немає нічого складного, а смак виходить просто фантастичний. По бажанню, самі бісквіти можна трохи просочити сиропом, тоді тістечка вийдуть більш соковиті. Пригощайтеся!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штук
- Борошно - 150 грам
- Какао - 60 грам
- Молоко - 100 грам
- Сода - 1 Щепоток
- Вершки від 33% - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложки
Для приготування тіста збийте м'яке вершкове масло з цукром.
Додайте яйце, молоко, борошно, соду і какао.
Тісто вийде досить густе.
Тісто вийде досить густе.
За допомогою кондитерського мішка зробіть невеликі коржі на деку для випікання. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 5-7 хвилин.
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою.
На один бісквіт відсадити крем.
Накрийте другою половинкою.
Дайте тістечком постояти в холодильнику.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!