Вупі пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Знаменитий американський десерт дуже просто приготувати вдома. Хочете побалувати себе смачненьким? Тоді пропоную вам дуже простий рецепт, як приготувати Вупі пай, з фото. Пробуйте нові десерти!
Ніжний шоколадний бісквіт в поєднанні з смачним і насиченим кремом - ось що таке Вупі пай в домашніх умовах. Цей десерт стане чудовою альтернативою традиційним тортам або пирогів, а також побалує не тільки дорослих, але і малюків.
- Şortering - 200 грам (навпіл: в крем і тісто)
- Цукор - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Какао - 120 грам
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Молоко - 200 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 150 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Maršmellou - 250 грам
1. Для приготування бісквіта з'єднайте в глибокій мисці яйце, цукор і шортерінг, збийте до однорідності. Просійте туди ж какао, перемішайте.
2. З'єднайте борошно, розпушувач і дрібку солі. Просійте все і додайте в мисочку.
3. Для аромату в рецепт приготування Вупі паю використовується ванільний екстракт, але ви можете додати також улюблений лікер, наприклад. Поступово вливайте молоко, збиваючи масу в однорідне тісто. Воно може бути рідкуватим або досить щільним, щоб можна було ліпити руками. Це вплине і на кінцевий результат.
4. В даному випадку тісто досить рідке, так що воно розкладається на деко, застелений папером, ложкою. Бісквіт вийде дуже ніжним. Якщо додати менше молока, то він буде більш щільним і чимось схожий на печиво. Надішліть деко в розігріту до 180 духовку хвилин на 8-10.
5. А тим часом можна зайнятися кремом. Збийте shortering, вершкове масло і цукрову пудру.
6. Розтопіть трохи в мікрохвильовці маршмеллоу, додайте їх в крем, продовжуючи збивати.
7. Маса повинна вийде однорідної і досить щільної, інакше Вупі пай в домашніх умовах не буде тримати форму.
8. Коли основа готова, дістаньте її з духовки і остудіть. На одну частину нанесіть крем (можна ложкою або кондитерським мішком), накрийте другою. От і все, апетитний десерт готовий до подачі. Можна також краю обваляти в кондитерській присипці, наприклад, щоб вони були яскравішими.