Торт «Вупі пиріг»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 7 г. 0 хв.
Так, так, ви не помилилися. Ви можете приготувати не тільки печиво під назвою"Вупі пай" , але і торт! Випічка виходить дуже повітряної завдяки збитих яєць і ароматною через кави еспресо.
Опис приготування:
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати торт"Вупі пай" . Це поєднання ніжних, повітряних шоколадних бісквітів та легкого сметанним кремом. Цей торт за смаком дуже схожий на знаменитий американський печиво"Вупі пай" , яке, до речі, використовується при оздобленні даного торта. Такий торт можна з легкістю подати на святковий стіл, наприклад, на день народження. Настійно рекомендую вам попередньо злегка віджати сметану від зайвої рідини, щоб її було легше збити в стійкий крем.
- Борошно - 350 грам
- Какао-порошок - 100 грам
- Вершкове масло - 260 грам(250 г в тісто, 10 г д помадка)
- Цукор - 210 грам
- Ванільний цукор - 20 грам(10 г в тісто, 10 г в крем)
- Молоко - 130 грам
- Еспрессо заварений - 130 грам
- Лимонний сік - 10 грам
- Розпушувач - 8 грам
- Сода - 4 грами
- Сіль - 2 грами
- Крем 30% - 600 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Шоколад чорний - 80 грам
- Вершки від 20% - 80 грам
1. Просіяне борошно змішайте з какао-порошком, розпушувачем, содою і сіллю. Молоко змішайте з лимонним соком. М'яке вершкове масло збийте з цукром і ванільним цукром протягом двох хвилин.
2. Додайте яйця кімнатної температури і збивайте ще чотири хвилини. Міцний теплу каву з'єднайте з молочною сумішшю. Чергуючи, в три прийоми додайте рідкі і сухі інгредієнти. Змішайте до однорідності і відкладіть близько 1, 5-2 склянки тесту.
3. Дно форми для випічки вистелити пергаментним папером і викладіть 1/4 тесту. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Остудіть коржі в формі протягом 10 хвилин, після чого остудіть їх повністю на решітці.
4. На пергаментному папері намалюйте кола для майбутнього печива, переверніть її і видавіть печиво з відкладеного тесту. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин. Заготовки повністю остудіть і для кожної знайдіть пару.
5. Коржі подровняйте. Охолоджену сметану збийте з цукровою пудрою і ванільним цукром в пишну масу. Частина крему перекладіть в кондитерський мішок.
6. Зберіть торт: на край коржів видавити невеликі пухирці крему, після чого заповніть середину кремом. Зберіть коржі і кремом з'єднайте заготовки печива.
7. Приготуйте помадку: рубаний шоколад змішайте з гарячими вершками. Перемішайте і додайте вершкове масло. Прикрасьте торт помадка, печивом, крихтами і посипанням. Поставте в холодильник на 5-6 годин. Смачного!