Рецепт Торт «Вупі пиріг» фото

Торт «Вупі пиріг»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Шоколад, Молоко, Вершкове масло
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження, Ювілей
Випічка, Солодке, Торти

Так, так, ви не помилилися. Ви можете приготувати не тільки печиво під назвою "вупі пай", але і торт! Випічка виходить дуже повітряної завдяки збитих яєць і ароматною через кави еспресо.

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати торт "вупі пай" . Це поєднання ніжних, повітряних шоколадних бісквітів та легкого сметанним кремом. Цей торт за смаком дуже схожий на знаменитий американський печиво "вупі пай", яке, до речі, використовується при оздобленні даного торта. Такий торт можна з легкістю подати на святковий стіл, наприклад, на день народження. Настійно рекомендую вам попередньо злегка віджати сметану від зайвої рідини, щоб її було легше збити в стійкий крем.

  • Борошно - 350 грам
  • Какао-порошок - 100 грам
  • Вершкове масло - 260 грам(250 г в тісто, 10 г д помадка)
  • Цукор - 210 грам
  • Ванільний цукор - 20 грам(10 г в тісто, 10 г в крем)
  • Молоко - 130 грам
  • Еспрессо заварений - 130 грам
  • Лимонний сік - 10 грам
  • Розпушувач - 8 грам
  • Сода - 4 грами
  • Сіль - 2 грами
  • Крем 30% - 600 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Шоколад чорний - 80 грам
  • Вершки від 20% - 80 грам
тістечка
4. На пергаментному папері намалюйте кола для майбутнього печива, переверніть її і видавіть печиво з відкладеного тесту. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин. Заготовки повністю остудіть і для кожної знайдіть пару.

Схожі рецепти