Рецепт Торт «Вупі пиріг» фото

Торт «Вупі пиріг»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Шоколад , Молоко , Вершкове масло
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , Ювілей
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Так, так, ви не помилилися. Ви можете приготувати не тільки печиво під назвою"Вупі пай" , але і торт! Випічка виходить дуже повітряної завдяки збитих яєць і ароматною через кави еспресо.

Опис приготування:

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати торт"Вупі пай" . Це поєднання ніжних, повітряних шоколадних бісквітів та легкого сметанним кремом. Цей торт за смаком дуже схожий на знаменитий американський печиво"Вупі пай" , яке, до речі, використовується при оздобленні даного торта. Такий торт можна з легкістю подати на святковий стіл, наприклад, на день народження. Настійно рекомендую вам попередньо злегка віджати сметану від зайвої рідини, щоб її було легше збити в стійкий крем.

  • Борошно - 350 грам
  • Какао-порошок - 100 грам
  • Вершкове масло - 260 грам(250 г в тісто, 10 г д помадка)
  • Цукор - 210 грам
  • Ванільний цукор - 20 грам(10 г в тісто, 10 г в крем)
  • Молоко - 130 грам
  • Еспрессо заварений - 130 грам
  • Лимонний сік - 10 грам
  • Розпушувач - 8 грам
  • Сода - 4 грами
  • Сіль - 2 грами
  • Крем 30% - 600 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Шоколад чорний - 80 грам
  • Вершки від 20% - 80 грам
тістечка & Quot; Вупі пиріг
1. Просіяне борошно змішайте з какао-порошком, розпушувачем, содою і сіллю. Молоко змішайте з лимонним соком. М'яке вершкове масло збийте з цукром і ванільним цукром протягом двох хвилин.
тістечка & Quot; Вупі пиріг
2. Додайте яйця кімнатної температури і збивайте ще чотири хвилини. Міцний теплу каву з'єднайте з молочною сумішшю. Чергуючи, в три прийоми додайте рідкі і сухі інгредієнти. Змішайте до однорідності і відкладіть близько 1, 5-2 склянки тесту.
тістечка & Quot; Вупі пиріг
3. Дно форми для випічки вистелити пергаментним папером і викладіть 1/4 тесту. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Остудіть коржі в формі протягом 10 хвилин, після чого остудіть їх повністю на решітці.
тістечка & Quot; Вупі пиріг
4. На пергаментному папері намалюйте кола для майбутнього печива, переверніть її і видавіть печиво з відкладеного тесту. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин. Заготовки повністю остудіть і для кожної знайдіть пару.
тістечка & Quot; Вупі пиріг
5. Коржі подровняйте. Охолоджену сметану збийте з цукровою пудрою і ванільним цукром в пишну масу. Частина крему перекладіть в кондитерський мішок.
тістечка & Quot; Вупі пиріг
6. Зберіть торт: на край коржів видавити невеликі пухирці крему, після чого заповніть середину кремом. Зберіть коржі і кремом з'єднайте заготовки печива.
тістечка & Quot; Вупі пиріг
7. Приготуйте помадку: рубаний шоколад змішайте з гарячими вершками. Перемішайте і додайте вершкове масло. Прикрасьте торт помадка, печивом, крихтами і посипанням. Поставте в холодильник на 5-6 годин. Смачного!

Схожі рецепти