Тістечко Торт
(покроковий рецепт з фото)
Тістечко Торт - це маленькі десертики, які нагадують мініатюрні торти. Власне, звідси і пішла назва тістечка. Знайомтеся з чарівним частуванням до чаю.
Тістечко Торт - експеримент, який вдався! тепер, коли мені потрібно спекти торт або багато тістечок до святкового столу, але часу особливо немає, я печу саме такі тістечка. Вони готуються досить швидко і легко.
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 0, 3 склянки
- Цукор - 0, 3 склянки(+1 ст. Ложка для крему)
- Олія - - За смаком (для змазування посуду для випікання)
- Крем - 0, 3 склянки
- Какао - 1 Ст. Ложка
Спочатку готуємо рідке тісто. Для цього яйце зіб'ємо з цукром і поступово вмішати муку. Тісто має вийти без грудочок!
Потім готуємо пампушки. Для цього злегка розігріємо сковорідку, смажена її будь-яким маслом і ложкою викласти однакову кількість тіста, щоб вийшли рівні і красиві коржі. Потім відправляємо їх випікатися в розігріту до 170 градусів духовку. Випікати слід недовго, щоб у пампушок з'явився гарний жовтий колір.
Далі готові пампушки викласти на рівну поверхню і остудити.
Поки пампушки остигають, приготуємо густий(! ) крем. У вогнетривкої посуді змішаємо сметану, цукор і какао, поставимо на середній вогонь. Помішуючи, доведемо вміст посуду до кипіння.
Крем повинен вийти густий, інакше тістечка попливуть.
Остигнули коржі змастити кремом і зібрати башточку. Зібрані тортики прикрасити шоколадом або крихтою - biskvitnoy або orehovoy. Тістечка обов'язково потрібно остудити, щоб вони встигли просочитися.