Рецепт Тістечко «сирна ніжність» фото

Тістечко «сирна ніжність»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 15
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Повітряне і легке тістечко"Сирна ніжність" принесе задоволення навіть самим вибагливим ласунам. І навіть ті, хто не любить сир, будуть ласувати ними. Запам'ятовуйте рецепт, він стане в нагоді!

Опис приготування:

Тістечко"Сирна ніжність" - рецепт для тих, хто не любить морочитися. Він нескладний, впорається з ним, хто завгодно, зате результат вас безсумнівно порадує. Тістечка виходять ароматними і дуже смачними. Обов'язково спечіть і почастуєте своїх близьких!

  • Цукор - 250 грам(150 в тісто, 100 в начинку)
  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сир - 500 грам
  • Крем - 6 Ст. Ложок(3 в тісто, 3 в начинку)
  • Банани - 2 штуки
тістечко
1. Насамперед необхідно приготувати тісто. Масло кімнатної температури змішайте з борошном, розпушувачем, 3 ст.Л. Сметани і 150 грамами цукру. Вимішайте до однорідності маси.
тістечко
2. Testo поділяють честь, скачайте в невеликі ковбаски, загорніть в харчову плівку і відправте в морозилку хвилин на 20.
тістечко
3. Поки тісто в морозилці, готуємо начинку. Сир змішуємо з рештою цукру і сметани. Розмішуємо до повного розчинення цукру.
тістечко
4. Через 20 хвилин починаємо по одній діставати ковбаски тесту з морозилки. Натираємо на крупну тертку на дно нашої форми (форму краще застелити пергаментом). Натерти потрібно приблизно 2/3 тесту.
тістечко
4. Зверху на тісто викладаємо сирну начинку, не доходячи до краю приблизно 1 см.
тістечко
5. Банани нарізаємо кружечками, викладаємо на сир. Потім зверху натираємо залишки тіста.
тістечко
6. І відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин.
тістечко
7. Дістаємо з духовки і залишаємо на годину-півтора остигати.
тістечко
8. Через півтори години нарізаємо на невеликі тістечка.
тістечко
9. Можна подавати! За бажанням посипте цукровою пудрою або какао Приємного чаювання!

Схожі рецепти