Рецепт Тістечка «Новорічна ніжність» фото

Тістечка «Новорічна ніжність»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Чому б не зробити в Новий рік тістечка? А то постійно торти і фрукти. І з порційними десертами буде простіше. Нічого не треба різати на столі. А якщо вироби ще будуть красиво прикрашені…

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати тістечка"Новорічна ніжність" . Для мене цей рецепт став знахідкою, так як я завжди любила суфле, а тут воно займає більшу частину десерту. Для прикраси варто заздалегідь вирізати сніжинку з паперу та використовувати їх в якості трафарету.

  • Борошно - 50 грам
  • Крохмаль - 30 грам
  • Шоколад темний - 100 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Лікер кавово-вершковий - 50 мілілітрів
  • Вершки жирні - 500 мілілітрів
  • Желатин - 10 грам
  • Шоколад білий - 200 грам
  • Цукрова пудра - 70 грам
  • Какао - 30 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
тістечка
Belk відділ Желтков. Збийте їх до отримання стійких піків з половиною чайної ложки лимонного соку і цукром. Приберіть в холодильник.
тістечка
В іншому посуді збийте м'яке масло.
тістечка
Розтопіть темний шоколад. Додайте його до маслу разом з жовтками. Збийте суміш. Потім додайте соду, гаситься лимонним соком. Обережно перемішайте суміш.
тістечка
Змішайте білкову та шоколадну масу. Просійте в неї борошно з крохмалем. Замішайте тісто.
тістечка
Запікайте тісто в розігрітій до 170 градусах духовці протягом 30 хвилин.
тістечка
Поки бісквіт остигає, займіться суфле. Замочіть желатин в 100 грамах вершків.
тістечка
Окремо збийте до піків вершки, додаючи до них пудру.
тістечка
Білий шоколад розтопіть на водяній бані.
тістечка
Набряклий желатин розчиніть на водяній бані.
тістечка
Тепер змішайте желатинову і шоколадну маси. Потім збийте їх разом з вершками.
тістечка
Корж просочити лікером. Влийте на нього вершкову масу, поставив по краю обруч, щоб нічого не витекло. Залиште тістечко на 3 години в холодильнику.
тістечка
Наріжте виріб рівними порційними шматочками.
тістечка
А тепер візьміть трафарет, просипьте через нього какао за допомогою сита. Ось така краса вийшла. Приємною дегустації!

Схожі рецепти