Рецепт Тирамісу з ягодами фото

Тирамісу з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл
Десерти , Тірамісу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Любителі знаменитого італійського десерту, із задоволенням пропоную вам спробувати повторити цей нескладний рецепт приготування Тірамісу з ягодами. Пікантна родзинка в знайомому смаку.

Опис приготування:

Особливу увагу хочу звернути на те, що для Тірамісу з ягодами в домашніх умовах можна використовувати не тільки свіжі, але і заморожені ягоди, будь-які, які вам до смаку.

1. Насамперед потрібно заварити каву. Найкраще використовувати натуральну каву, в який можна додати за смаком трохи цукру.

2. Білки з'єднайте з цукровою пудрою і збийте до щільних піків.

3. Маскарпоне акуратно додайте в білки і перемішайте.

4. Кава перелийте в невелику мисочку і по одному опускайте в нього савоярді.

5. Підготуйте форму. Подавати десерт можна порційно, а невеликих креманках або келихах, а також на загальному блюді. На дно викладіть 2-3 бісквітних палички.

6. Невеликим шаром розподіліть Маскарпоне.

7. В даному випадку в рецепт приготування Тірамісу з ягодами використовується малина. Кілька ягід викладіть на крем.

8. Повторіть ще 1 або 2 рази шари.

9. Прикрасити за класикою найкраще просіяним какао або тертим шоколадом, наприклад.

Ось такий цікавий варіант, як приготувати Тірамісу з ягодами. Для різноманітності обов'язково спробуйте його повторити.

  • Маскарпоне - 250 грам
  • Savojardi - 250 грам
  • Ягоди - 200 грам
  • Цукрова пудра - 100-120 грам
  • Кава - 100 мілілітрів
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Білки - 3 штуки (охолоджені)
Особливу увагу хочу звернути на те, що для Тірамісу з ягодами в домашніх умовах можна використовувати не тільки свіжі, але і заморожені ягоди, будь-які, які вам до смаку.

1. Насамперед потрібно заварити каву. Найкраще використовувати натуральну каву, в який можна додати за смаком трохи цукру.

2. Білки з'єднайте з цукровою пудрою і збийте до щільних піків.

3. Маскарпоне акуратно додайте в білки і перемішайте.

4. Кава перелийте в невелику мисочку і по одному опускайте в нього савоярді.

5. Підготуйте форму. Подавати десерт можна порційно, а невеликих креманках або келихах, а також на загальному блюді. На дно викладіть 2-3 бісквітних палички.

6. Невеликим шаром розподіліть Маскарпоне.

7. В даному випадку в рецепт приготування Тірамісу з ягодами використовується малина. Кілька ягід викладіть на крем.

8. Повторіть ще 1 або 2 рази шари.

9. Прикрасити за класикою найкраще просіяним какао або тертим шоколадом, наприклад.

Ось такий цікавий варіант, як приготувати Тірамісу з ягодами. Для різноманітності обов'язково спробуйте його повторити.

Схожі рецепти