Рецепт Тирамісу з ягодами фото

Тирамісу з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Сир, Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл
Десерти, Тірамісу

Любителі знаменитого італійського десерту, із задоволенням пропоную вам спробувати повторити цей нескладний рецепт приготування Тірамісу з ягодами. Пікантна родзинка в знайомому смаку.

Особливу увагу хочу звернути на те, що для Тірамісу з ягодами в домашніх умовах можна використовувати не тільки свіжі, але і заморожені ягоди, будь-які, які вам до смаку.

1. Насамперед потрібно заварити каву. Найкраще використовувати натуральну каву, в який можна додати за смаком трохи цукру.

2. Білки з'єднайте з цукровою пудрою і збийте до щільних піків.

3. Маскарпоне акуратно додайте в білки і перемішайте.

4. Кава перелийте в невелику мисочку і по одному опускайте в нього савоярді.

5. Підготуйте форму. Подавати десерт можна порційно, а невеликих креманках або келихах, а також на загальному блюді. На дно викладіть 2-3 бісквітних палички.

6. Невеликим шаром розподіліть Маскарпоне.

7. В даному випадку в рецепт приготування Тірамісу з ягодами використовується малина. Кілька ягід викладіть на крем.

8. Повторіть ще 1 або 2 рази шари.

9. Прикрасити за класикою найкраще просіяним какао або тертим шоколадом, наприклад.

Ось такий цікавий варіант, як приготувати Тірамісу з ягодами. Для різноманітності обов'язково спробуйте його повторити.

  • Маскарпоне - 250 грам
  • Savojardi - 250 грам
  • Ягоди - 200 грам
  • Цукрова пудра - 100-120 грам
  • Кава - 100 мілілітрів
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Білки - 3 штуки (охолоджені)
Особливу увагу хочу звернути на те, що для Тірамісу з ягодами в домашніх умовах можна використовувати не тільки свіжі, але і заморожені ягоди, будь-які, які вам до смаку.

1. Насамперед потрібно заварити каву. Найкраще використовувати натуральну каву, в який можна додати за смаком трохи цукру.

2. Білки з'єднайте з цукровою пудрою і збийте до щільних піків.

3. Маскарпоне акуратно додайте в білки і перемішайте.

4. Кава перелийте в невелику мисочку і по одному опускайте в нього савоярді.

5. Підготуйте форму. Подавати десерт можна порційно, а невеликих креманках або келихах, а також на загальному блюді. На дно викладіть 2-3 бісквітних палички.

6. Невеликим шаром розподіліть Маскарпоне.

7. В даному випадку в рецепт приготування Тірамісу з ягодами використовується малина. Кілька ягід викладіть на крем.

8. Повторіть ще 1 або 2 рази шари.

9. Прикрасити за класикою найкраще просіяним какао або тертим шоколадом, наприклад.

Ось такий цікавий варіант, як приготувати Тірамісу з ягодами. Для різноманітності обов'язково спробуйте його повторити.

Схожі рецепти