«тірамісу» з маскарпоне і вершками

«тірамісу» з маскарпоне і вершками
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Любіть "; Тирамісу ";, але ще не зважилися на його приготування, думаєте, що це неймовірно складно? Поспішаю переконати вас і пропоную рецепт, як приготувати "; Тірамісу" з маскарпоне і вершками.

опис приготування:

Нема чого купувати готовий торт в магазині, якщо його можна зробити самостійно. Він вийде набагато смачніше, можна бути впевненими в його якості та свіжості. Цей десерт під силу навіть недосвідченим кулінарам. Перед подачею його необхідно наполягати, щоб савоярді гарненько просочилися.

  • еспрессо— 120 мілілітрів
  • Сухе біле вино— 60 мілілітрів
  • ванільний екстракт— 2 чайних ложки
  • жовток— 3 штуки
  • цукор— 50 грам
  • маскарпоне— 225 грам
  • вершки— 175 мілілітрів
  • Savojardi— 20 штук
  • какао— За смаком
1 зваріть еспресо (готового продукту виходить 120 мілілітрів), змішайте його з вином (2 столові ложки) і ванільним екстрактом.

2 У миску викладіть жовтки, додайте 2 ложки вина, 3 ложки цукру, надішліть миску на парову баню і збивайте вміст віночком близько 8 хвилин.

3 Зніміть миску з вогню і додайте маскарпоне, гарненько перемішайте масу міксером.

4 В окремій мисці збийте охолоджені жирні вершки до утворення міцних верхів.

5 Коли маса з жовтками і сиром охолола, введіть половину збитих вершків, перемішайте і знову додайте половину вершків.

6 Кожне печиво занурте в суміш кави і вина, потім викладіть в форму одним шаром, змастіть вершковим кремом і знову викладіть шар савоярді, просочених кави.

7 Викладіть поверх вершкову масу і посипте какао порошком (можна тертим шоколадом). Залиште на 20 хвилин при кімнатній температурі, а потім приберіть в холодильник на 1 час.

8 Подавайте готовий десерт вже охолодженим, розрізавши його на невеликі шматочки.

9 Приємного чаювання!

Схожі рецепти

«тірамісу» з маскарпоне

«тірамісу» з маскарпоне

Справжній десерт готується з італійського печива "; Савоярді" і sиra & Quot; маскарпоне & Quot;. Пропоную оригінальний рецепт тірамісу з маскарпоне. Навіть найвибагливіші ласуни оцінять ці ласощі! опис приготування: Оригінальний рецепт "; Тірамісу" з маскарпоне привезла моя сестра з Італії. Та...

читати далі
Тірамісу зі збитими вершками

Тірамісу зі збитими вершками

Неймовірно ніжний і повітряний, ароматний і дуже смачний, — все це про Тірамісу зі збитими вершками в домашніх умовах. Хочете побалувати себе апетитним італійський десертом? Поспішайте на кухню! опис приготування: Перед вами цікавий варіант, як приготувати Тірамісу зі збитими вершками. При баж...

читати далі
Млинці з маскарпоне

Млинці з маскарпоне

Якщо у вас в запасі є сирний сир "; Маскарпоне ";, то настійно рекомендую використовувати його в якості начинки до борошняних млинців. До таких млинців можна додати будь-яку солодку або прісну начинку. опис приготування: Млинці з маскарпоне ви приготуєте за півгодинки. якщо бажаєте, приправте ...

читати далі
Bulochki з маскарпоне

Bulochki з маскарпоне

Такі ароматні булочки на основі пшеничного цільнозерновий борошна сподобаються кожному. Лимон і вершковий сир маскарпоне ідеально поєднуються і наповнюють випічку своїм смаком. Спробуйте! опис приготування: Для приготування я використовую 2 виду пшеничного борошна. Ви можете вибрати тільки оди...

читати далі
Чізкейк без випічки з маскарпоне

Чізкейк без випічки з маскарпоне

Цей смачний десерт в англійському стилі вже давно завоював серця наших співвітчизників, адже його смак неповторний, тому не варто відмовляти собі в задоволенні поласувати їм!!! опис приготування: Взагалі цей чудовий десерт набув значного поширення на території Європи і США, але рецепт приготув...

читати далі