Тірамісу зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжний і повітряний, ароматний і дуже смачний, - все це про Тірамісу зі збитими вершками в домашніх умовах. Хочете побалувати себе апетитним італійський десертом? Поспішайте на кухню!
Перед вами цікавий варіант, як приготувати Тірамісу зі збитими вершками. При бажанні ви можете використовувати для аромату улюблений алкоголь - коньяк, віскі, лікер, наприклад. Десерт не тільки дуже смачний, але і неймовірно апетитний. Так що він відмінно підійде для святкового столу.
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 200 грам
- Маскарпоне - 250 грам
- Збиті вершки - 200 грам
- Savojardi - 400 грам
- Какао - 1 Чайна ложка
1. Акуратно відокремте білки від жовтків. Перші нам в рецепт приготування Тірамісу зі збитими вершками не знадобляться. Збийте трохи з цукром і поставте на водяну баню. Проваріть хвилин 10, постійно помішуючи.
2. Зніміть з вогню і знову збийте.
3. Додайте Маскарпоне, перемішайте як слід і викладіть збиті вершки.
4. Акуратно все перемішайте, щоб крем залишався повітряним.
5. Заваріть чорний кави і остудіть трохи. При бажанні додайте трохи алкоголю. Занурюйте савоярді в кави.
6. Викладіть рівним шаром на дно форми.
7. Змастіть кремом. Розрівняйте. Класичний рецепт Тірамісу зі збитими вершками можна доповнити також ягодами або фруктами, наприклад.
8. Знову ряд савоярді.
9. І залишився крем. Зверху Тірамісу зі збитими вершками в домашніх умовах присипте просіяним какао і приберіть на деякий час, щоб десерт настоявся.