Тірамісу в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Найшвидше в світі тірамісу готується в мікрохвильовці! Ну, не зовсім тірамісу, але все ж дуже нагадує за смаком знаменитий десерт, та й інгредієнти використовуються схожі. Спробуйте!
Все незвичайне і незвідане дуже притягує до себе! Таким же чином мене притягнув цей рецепт тірамісу-кексу в гуртку. Неспішно їси ніжний кекс, приготований за 10 хвилин, а згадуєш класичний тірамісу. Ось такі чудові метаморфози, друзі. Тепер ви в курсі, як готувати тірамісу в мікрохвильовці. Хай щастить!
- Печиво "савоярді" - 2-3 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Маскарпоне - 70 грам
- Обкладинка - 1 грам
- Кава мелена - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 2 грами
- Розпушувач - 1/4 чайних ложки
Засипаємо в невелику миску: борошно, кава, корицю, цукор, розпушувач і подрібнене в крихту печиво. Перемішуємо.
Вливаємо молоко, вбиваємо яйце, перемішуємо. Потім вводимо маскарпоне, акуратними рухами перемішуємо масу до однорідності.
Випікати будемо прямо в тарілці, але також можна можна розлити по гурткам. Готуємо на максимальній температурі 3-4 хвилини. Смачного!