«тірамісу» торт
(покроковий рецепт з фото)
Одна з кращих варіацій приготування тортика "тірамісу"! Мені цей рецепт подобається набагато більше традиційного, тим більше, його дуже легко приготувати. Спробуйте, адже скоро День святого Валентина!
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати торт "тірамісу" в новій інтерпретації. Цей торт стане прекрасною родзинкою столу на День Святого Валентина і смачним доказом любові! шалено ніжний, з легким ароматом кави і бісквітними паличками, цей тортик обов'язково сподобається всім вашим близьким і вашій другій половинці.
- Молоко - 200 мілілітрів
- Сир "філадельфія" - 1 штука (упаковка, 300 г)
- Сир - 500 грам
- Бісквітні палички - 15-22 штук
- Цукор - За смаком
- Кавовий лікер - 30 грам
- Желатин - 15 грам
- Яйця - 2 штуки
- Какао порошок - 3 Ст. Ложки
2. Відокремте білки від жовтків і збийте білки міксером в густу піну. Збийте з цукром жовтки.
4. Змішайте міксером сир і сир «Філадельфія».
6. Додайте збиті білки і злегка перемішайте лопаткою.
8. Присипте силіконову форму какао. Викладіть спочатку сирну масу. Потім занурте бісквітні палички в каві і викладіть їх на сирний шар. Злегка присипте какао і повторіть шари ще раз.