Tiramicu корпус і маскарпоне вершки
(покроковий рецепт з фото)
Справжній італійський десерт - це родзинка будь-якого святкового столу! Сьогодні я розповім вам, як приготувати тірамісу з вершками і маскарпоне. Це один з моїх улюблених десертів.
Подавайте цей десерт охолодженим! Для святкового столу ви можете його прикрасити свіжими полуницями та листочками м'яти. Нескладний у приготуванні, але приголомшливо смачний італійський торт стане дойстойним завершенням будь-якого застілля!
- Печиво савояpді - 250 грам
- Маскарпоне - 500 грам
- Вершки 33% - 200 мілілітрів
- Яєчний жовток - 4 штуки
- Яєчний білок - 2 штуки
- Цукрова пудра - 100 штук
- Амаретто - 40 мілілітрів
- Какао-порошок - 40 грам
1
Перемішайте маскарпоне з цукровою пудрою, жовтками і амаретто.
2
Bзбейте білок в піну і акуратно введіть його в крем. Також додайте в нього вершки. Ретельно перемішайте.
3
Просочіть печиво савоярді міцним холодним кави.
4
Викладіть просочене печиво в форму для торта, зверху - сантиметра 1, 5-2 крему, потім знову шар печива і шар крему. Зверху посипте густо какао-порошком. Поставте в холодильник на кілька годин.