Thesecond
(покроковий рецепт з фото)
Індичка фарширована м'ясом качки. Рецепт приготування американського блюда.
Кількість порцій: 5-10
- Індичка - 4, 5 кілограма (цільна)
- Качка - 2 кілограма (м'ясо без кісток)
- Курка - 1 кілограм (філе)

Зробити кишеню під шкірою індички.

Намазати індичку сіллю і меленим перцем.

Розділити індичку посередині, як показано на зображенні. Нагріти духовку до 300 F.

Помістити начинку з відвареної картоплі, хлібних шматочків і зелені в індичку.

Викладіть шматочки качки на хлібно-картопляну заправку.

Зверху викладаємо начинку з журавлини, подрібнених горіхів.

Поверх горіховою начинки викладаємо куряче філе.

Зверху додаємо пропущену через м'ясорубку кукурудзу. Zakrıvaem раунд. Можна закріпити нитками або скобами. Випікати до готовності при середній температурі до повної готовності.