Thesecond
(покроковий рецепт з фото)
Індичка фарширована м'ясом качки. Рецепт приготування американського блюда.
Кількість порцій: 5-10
- Індичка - 4, 5 кілограма (цільна)
- Качка - 2 кілограма (м'ясо без кісток)
- Курка - 1 кілограм (філе)
Зробити кишеню під шкірою індички.
Намазати індичку сіллю і меленим перцем.
Розділити індичку посередині, як показано на зображенні. Нагріти духовку до 300 F.
Помістити начинку з відвареної картоплі, хлібних шматочків і зелені в індичку.
Викладіть шматочки качки на хлібно-картопляну заправку.
Зверху викладаємо начинку з журавлини, подрібнених горіхів.
Поверх горіховою начинки викладаємо куряче філе.
Зверху додаємо пропущену через м'ясорубку кукурудзу. Zakrıvaem раунд. Можна закріпити нитками або скобами. Випікати до готовності при середній температурі до повної готовності.