Рецепт Thesecond фото

Thesecond
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Індичка фарширована м'ясом качки. Рецепт приготування американського блюда.

Кількість порцій: 5-10
  • Індичка - 4, 5 кілограма (цільна)
  • Качка - 2 кілограма (м'ясо без кісток)
  • Курка - 1 кілограм (філе)
thesecond - фото крок 1
Зробити кишеню під шкірою індички.
thesecond - фото крок 2
Намазати індичку сіллю і меленим перцем.
thesecond - фото крок 3
Розділити індичку посередині, як показано на зображенні. Нагріти духовку до 300 F.
thesecond - фото крок 4
Помістити начинку з відвареної картоплі, хлібних шматочків і зелені в індичку.
thesecond - фото крок 5
Викладіть шматочки качки на хлібно-картопляну заправку.
thesecond - фото крок 6
Зверху викладаємо начинку з журавлини, подрібнених горіхів.
thesecond - фото крок 7
Поверх горіховою начинки викладаємо куряче філе.
thesecond - фото крок 8
Зверху додаємо пропущену через м'ясорубку кукурудзу. Zakrıvaem раунд. Можна закріпити нитками або скобами. Випікати до готовності при середній температурі до повної готовності.

Схожі рецепти