Теплий салат з курячою грудкою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
На святковому або щоденному столі віддаєте перевагу бачити легкі, апетитні страви? Погляньте тоді на цей рецепт. Нежная курочка, овочі і пікантна заправка - прекрасна ідея, на мій погляд. Раджу!
Хотілося б запропонувати вам спробувати дуже класний салатик. Всього за півгодинки у вас на столі буде чудове блюдо, яке підійде і для обіду, і для вечері. Овочі можуть бути абсолютно будь-якими. Солодкий перець, баклажани, наприклад, можна попередньо підсмажити на грилі. Отже, запам'ятовуйте, як приготувати теплий салат з курячою грудкою і овочами, і повторіть в домашніх умовах.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком(+ трохи масла для смаження)
- Оливкова олія - 2/3 склянки
- Соєвий соус - 1/4 склянки
- Винний оцет - 1/4 склянки (або рисовий)
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 Чайна ложка (свіжий)
- Цукор - 2 чайних ложки (краще коричневий)
- Перець - За смаком
- Мікс-салат - 250 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Помідори - 3-4 штук (можна черрі)
- Насіння кунжуту - 2 чайних ложки
1. Грудку вимийте, обсушити, підсолити трохи і поперчіть. Обсмажте до готовності на сковороді або грилі.
2. Поки смажиться курка, очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
3. Наріжте помідори.
4. У чашу блендера відправте тертий імбир і часник, влийте масло, оцет, соєвий соус. Додайте цукор і перець за смаком. Перемішайте до однорідності.
5. У глибокій мисці з'єднайте мікс-салат і овочі.
6. Вилийте половину заправки і акуратно перемішайте.
7. Готову курочку зніміть і наріжте кубиками.
8. Полийте заправкою.
9. Додайте кунжут (в даному випадку білий і чорний), швидко перемішайте. Викладіть в салатник і відразу ж подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!