Суп з овочами та курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося підкріпитися тарілочкою поживного гарячого супчику на обід? Використовуйте відповідні овочі та куряче м'ясо. Розповім про рецепт, як приготувати суп з овочами та курячою грудкою.
Ви можете використовувати для супу свіжі овочі або заморожені. Зробіть велику порцію і зберігайте суп 1-2 дня в холодильнику, а при подачі просто розігрійте. Вам буде потрібно менше години на його приготування. Якщо будь-яких овочів у вас не виявилося, замініть їх іншими або зовсім не використовуйте.
- Часник - 4 зубчики
- Чебрець - 1 пучок
- Морква - 2 штуки
- Стебло селери - 0, 5 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Куряча грудка - 1 штука
- Перловий цибулю - 6 штук
- Сіль, спеції - За смаком
- Брокколі - 0, 5 штуки
- Вода - 3 склянки
1. Розділіть брокколі на суцвіття, очистіть і наріжте шматочками картопля, наріжте шматочками стебло селери і моркву, очистіть цибулю, подрібніть чебрець і часник.
2. Вимийте куряче м'ясо і наріжте його шматочками, сіль і poperčite.
3. Розігрійте каструлю з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажте його протягом 3-5 хвилин.
4. Викладіть м'ясо з каструлі, поверніть її на вогонь. Додайте в каструлю цибулю, морква, часник, обсмажуйте пару хвилин.
5. Додайте до овочів брокколі і картоплю, готуйте 1-3 хвилини.
6. Додайте трохи солі і перцю, перемішайте овочі.
7. Влийте воду, поверніть куряче м'ясо, додайте чебрець і відповідні спеції. Після закипання варіть все 6-8 хвилин.
8. Подавайте суп гарячим до столу.