Гороховий суп з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Домашня їжа завжди повинна бути найсмачнішою і найкращою. Гороховий суп з курячими грудками якраз відноситься до категорії "сімейних" страв, які готуються великими порціями на кілька днів.
Приготуємо гороховий суп з курячими грудками в домашніх умовах. Попередньо замочіть в холодній воді горох. Обсмажте на сковороді курячу грудку з ковбасою чоррізо і овочами. Перекладіть обсмажені інгредієнти в каструлю, додайте горох і влийте воду. Варіть суп до готовності гороху. В кінці додайте подрібнену зелень, зніміть суп з вогню і дайте йому настоятися під кришкою 10 хвилин. Хай щастить!
- Горох - За смаком (попередньо замочений у холодній воді)
- Куряча грудка - 1 штука
- Corrizo - 30 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль і перець - За смаком
Курячі грудки і чоррізо нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо на вершковому маслі 5-7 хвилин.
Додаємо терту моркву, подрібнену цибулю і часник. Смажимо все разом до готовності.
Перекладаємо інгредієнти в трилітрову каструлю і додаємо горох.
Заливаємо холодну воду.
Варимо суп до готовності гороху. Додаємо сіль і перець за смаком. В кінці кладемо подрібнену зелень.
Смачного!