Рецепт Теплий ананас фото

Теплий ананас
(покроковий рецепт з фото)

Гавайська кухня
Фрукти, Ананас
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт, Полудень
Солодке, Десерти

Впевнена, що більшість з нас вживало ананас тільки в свіжому або консервованому вигляді. А що якщо я запропоную дізнатися, як приготувати ананас? що, саме приготувати і подати теплим

Готовий ананас подавайте теплим. Він просто ідеальний з кулькою вершкового морозива. А якщо ви не вимочувати ананас в цукрі з масломводой, то потім можна просто полити його будь-яким сиропом або навіть медом.

А ще дуже смачно буде спробувати ананас на грилі з горішками або шоколадом.

  • Ананас - 1 штука
  • Коричневий цукор - 60 грам
  • Масло оливкове - 60 мілілітрів (або вода)
ананас - фото крок 1
Отже, спершу ананас треба очистити. Я користуюся спеціальним пристосуванням. Але можна просто відрізати шкірку, щоб дістатися до м'якоті.
ананас - фото крок 2
Тепер ріжемо м'якоть кільцями або шматочками іншій зручній форми.
ананас - фото крок 3
Замочіть ананас в суміші цукру і масла або води хвилин на 10. Розігрійте гриль. Викладіть ананас і обсмажте до красивої скоринки.

Схожі рецепти