Telyatina по-китайськи

Telyatina по-китайськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжна телятина гаситься на сковороді з цибулею і ароматним соусом. Виходить дуже смачна страва з неперевершеним ароматом. На гарнір підійде картопля, рис або макарони.

опис приготування:

Перед вами — класичний рецепт приготування телятини по-китайськи. Найкраще готувати страву в китайській сковороді — воке, але на жаль він є не у всіх, так що обмежимося звичної всім сковородою. Блюдо виходить дуже насиченим, але гарнір до нього не завадить, рекомендую рис або відварну картоплю. Вдалого дня!

  • Телятина— 250 грам
  • Лук-пориста— 150 грам
  • олія кукурудзяна— 5 Ст. ложок
  • соус соєвий— 5 Ст. ложок
  • олія кунжутна— 2,5 Ст. ложки
  • імбир— За смаком
  • вино біле— 2-3 Ст. ложок
Telyatina по-китайськи - фото крок 1 Наріжте цибулю-порей тонкими кружечками.

Telyatina по-китайськи - фото крок 2 Імбир очищаємо і дрібно нарізаємо.

Telyatina по-китайськи - фото крок 3 У великій сковороді або воке розігріваємо олію. Викладаємо порізану довільно телятину і цибулю. Обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини.

Telyatina по-китайськи - фото крок 4 тепер додайте: соєвий соус, вино, імбир. Перемішайте і готуйте на сильному вогні 10-15 хвилин, до загустіння соусу.

Telyatina по-китайськи - фото крок 5 Додайте кунжутне масло, перемішайте всі інгредієнти. Тушкуйте ще пару хвилин.

Telyatina по-китайськи - фото крок 6 Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Telyatina більш Mexican

Telyatina більш Mexican

Телятина по-мексиканськи готується дуже просто і досить швидко. М'ясо попередньо маринується в соусі чилі, соку лайма і спеціях, а потім смажиться на сковороді. Виходить дуже пікантним і смачним! опис приготування: Готуємо телятину по-мексиканськи в домашніх умовах. М'ясо попередньо маринуєтьс...

читати далі
Варення зі смородини з желатином

Варення зі смородини з желатином

Варення зі смородини з желатином дає цікавий ефект желе в готовому варення. Дуже приємно таке варення намазати вранці на круасан або булочку. Красиве прозоре варення зарядить вас бадьорістю. опис приготування: Варення зі смородини з желатином вариться досить швидко. Доведіть варення до кипіння...

читати далі
Куряча грудка шматочками на сковороді

Куряча грудка шматочками на сковороді

Дуже просте і швидке блюдо. Куряче м'ясо виходить соковитим і ніжним. Можна подавати зі сметанним соусом. Добре поєднується з будь-якими гарнірами і овочами. опис приготування: Щоб приготувати курячу грудку, потрібно її вимити. Зніміть м'ясо з кістки, приберіть шкіру. Поріжте м'ясо шматочками,...

читати далі
Оселедцева салат

Оселедцева салат

Які страви з оселедця ви знаєте? Напевно їх не так вже й багато, хоча з неї можна зробити не тільки всіма улюблений салат або нарізати шматочками. підкажу, як приготувати оселедцева салат. опис приготування: Для салату можна використовувати цілу рибку, тільки очистіть її спершу або візьміть го...

читати далі
Свинина, тушкована зі сливами

Свинина, тушкована зі сливами

Цей рецепт прийшов до нас з грузинської кухні, де люблять цікаві поєднання. пропонуємо варіант, як приготувати свинину, тушковану зі сливами. Солодкість фруктів і спеції збагачують м'ясний смак. опис приготування: Цей рецепт трохи адаптований для наших країв, оскільки в Грузії люблять дуже нас...

читати далі