Telyatina по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна телятина гаситься на сковороді з цибулею і ароматним соусом. Виходить дуже смачна страва з неперевершеним ароматом. На гарнір підійде картопля, рис або макарони.
Перед вами - класичний рецепт приготування телятини по-китайськи. Найкраще готувати страву в китайській сковороді - воке, але на жаль він є не у всіх, так що обмежимося звичної всім сковородою. Блюдо виходить дуже насиченим, але гарнір до нього не завадить, рекомендую рис або відварну картоплю. Вдалого дня!
- Телятина - 250 грам
- Лук-пориста - 150 грам
- Олія кукурудзяна - 5 Ст. Ложок
- Соус соєвий - 5 Ст. Ложок
- Олія кунжутна - 2, 5 Ст. Ложки
- Імбир - За смаком
- Вино біле - 2-3 Ст. Ложок
Наріжте цибулю-порей тонкими кружечками.
Імбир очищаємо і дрібно нарізаємо.
У великій сковороді або воке розігріваємо олію. Викладаємо порізану довільно телятину і цибулю. Обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини.
Тепер додайте: соєвий соус, вино, імбир. Перемішайте і готуйте на сильному вогні 10-15 хвилин, до загустіння соусу.
Додайте кунжутне масло, перемішайте всі інгредієнти. Тушкуйте ще пару хвилин.
Смачного!