Рецепт Telyatina по-китайськи фото

Telyatina по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Телятина , Цибуля , Лук-пориста
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжна телятина гаситься на сковороді з цибулею і ароматним соусом. Виходить дуже смачна страва з неперевершеним ароматом. На гарнір підійде картопля, рис або макарони.

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування телятини по-китайськи. Найкраще готувати страву в китайській сковороді - воке, але на жаль він є не у всіх, так що обмежимося звичної всім сковородою. Блюдо виходить дуже насиченим, але гарнір до нього не завадить, рекомендую рис або відварну картоплю. Вдалого дня!

  • Телятина - 250 грам
  • Лук-пориста - 150 грам
  • Олія кукурудзяна - 5 Ст. Ложок
  • Соус соєвий - 5 Ст. Ложок
  • Олія кунжутна - 2, 5 Ст. Ложки
  • Імбир - За смаком
  • Вино біле - 2-3 Ст. Ложок
Telyatina по-китайськи - фото крок 1
Наріжте цибулю-порей тонкими кружечками.
Telyatina по-китайськи - фото крок 2
Імбир очищаємо і дрібно нарізаємо.
Telyatina по-китайськи - фото крок 3
У великій сковороді або воке розігріваємо олію. Викладаємо порізану довільно телятину і цибулю. Обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини.
Telyatina по-китайськи - фото крок 4
Тепер додайте: соєвий соус, вино, імбир. Перемішайте і готуйте на сильному вогні 10-15 хвилин, до загустіння соусу.
Telyatina по-китайськи - фото крок 5
Додайте кунжутне масло, перемішайте всі інгредієнти. Тушкуйте ще пару хвилин.
Telyatina по-китайськи - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти