Тефтелі з рисом на пару
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні в меню у нас будуть чудові тефтелі з рисом на пару - блюдо для тих, хто хоче перейти на здорове харчування. І не думайте, що вони вийдуть прісними, я з легкістю доведу вам зворотне.
Якщо говорити про всі плюси цього простого рецепту тефтелей з рисом на пару, то тут вони очевидні. По перше, це, звичайно ж, відсутність обсмаження, що автоматично робить такі тюфтельки не тільки низькокалорійними, але і навіть корисними. По-друге, таке приготування займе у нас набагато менше часу, та й плиту мити не треба буде. А тих, хто сумнівається з приводу смаку парових тефтелей, то смію вас запевнити, що він дуже ніжний і м'який і не йде ні в яке порівняння зі смаком звичайних обсмажених тефтелей. А ще їх можна готувати для дітей, так вони не містять ніяк їх шкідливих речовин. Загалом, це користь в чистому вигляді, і зараз я розповім вам, як приготувати тефтелі з рисом на пару.
- Фарш яловичий - 500 грам
- Мал - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Батон білий - 3-4 скибочок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Молоко - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком