Тефтелі з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт тефтелей з чорносливом - мій фірязикай. Коли хочу здивувати своїх гостей або домашніх, готую саме такі тефтелі - з чорносливом вони поєднуються напрочуд вдало. Пропоную спробувати!
Я думаю, що багато хто з вас знають як мінімум 2-3 способу, як зробити смачні тефтелі, ну а чи пробували ви гасити їх з чорносливом? Якщо ні, то я з радістю розповім вам, як приготувати тефтелі з чорносливом, які просто таять у роті. А якщо ви сумніваєтеся в тому, що таке поєднання продуктів буде вдалим, то смію вас запевнити, що нічого смачнішого особисто я в своєму житті не пробувала. Тюфтельки виходять неймовірно ніжними і соковитими, а соус такий насичений, густий з солодкуватим присмаком і чарівним ароматом, що ніхто не зможе встояти перед таким блюдом. Повірте, навіть дітки будуть уплітати ці чудові м'ясні кульки за обидві щоки, про дорослих я взагалі мовчу - вже через кілька хвилин все тарілки будуть порожні. А якщо ви не вірите мені, то просто спробуйте їх приготувати і самі все побачите, а ось спеціально для вас детальний рецепт тефтелей з чорносливом з фото.
- Свинина - 500 грам
- Мал - 0, 3 склянки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 - в фарш, 1 - в підливу)
- Яйце - 1 штука
- Пюре томатне - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Чорнослив - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Бульйон або вода - 1-1, 5 склянки
- Лавровий лист - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки