Тефтелі в сирному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні рибні тефтелі в сирному соусі. Сирно-сметанний соус надає страві незвичайну ніжність і ситність. Рибні тефтелі добре поєднуються з картопляним гарніром і овочами.
До вашої уваги - простий рецепт приготування тефтелей в сирному соусі. Тефтелі готуються з рибного філе, змішаного з цибулею, яйцем, відвареним рисом і обсмаженими овочами. Для сирно-сметанному соусі змішуємо яйце зі сметаною і тертим сиром, додаємо перець і перемішуємо. Запікаємо тефтелі під сирним соусом в духовці. Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Хай щастить!
- Судакська файл - 2 штуки
- Мал - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 200 мілілітрів
- Сир твердий - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Рибне філе подрібнюємо.
Відваріть рис в підсоленій воді, потім промийте і остудіть.
Терту моркву і подрібнену цибулю обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
Перекручуємо рибне філе і рис в м'ясорубці. Потім змішуємо з смаженими овочами і яйцем. Сіль і перець за смаком.
Сформуйте тефтелі і викладіть їх на деко застелений фольгою.
Приготуємо соус. Одне яйце змішайте зі сметаною.
Додайте тертий сир і перець. Перемішайте.
Залийте тефтелі сирним соусом. Запікайте в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!