Рецепт Тефтелі в майонезі фото

Тефтелі в майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецепт приготування тефтелей в майонезі. Хочете щось приготувати без особливих зусиль, швидко і головне, щоб було ситно? Тоді цей рецепт вам стане в нагоді!

Опис приготування:

Для приготування тефтелей з майонезом використовуйте комбінований фарш: яловичина і свинина - відмінний варіант. Можна не морочитися і купити готовий. Для такої страви можна використовувати завжди то, чого залишилося трохи: залишився рис, останнім яйце. Якщо ви любите пожирніше - тоді, чим більше майонезу, тим краще. Але тоді блюдо буде калорійне.

Рецепт тефтелей з майонезом:

1. Фарш змішуємо з рисом.

2. Дрібно рубаємо часник, додаємо його в фарш, а також спеції. Все добре перемішуємо.

3. Додаємо у фарш яйце. Формуємо кульки - відправляємо їх на сковороду. Обсмажуємо в маслі.

4. Тепер викладаємо обсмажені кульки в будь-яку форму для запікання.

5. Готуємо соус: змішуємо майонез і кетчуп, додаємо спеції.

6. Заливаємо соусом кульки (якщо тефтелі в повному обсязі покриваються, додайте води). Відправляємо в духовку на годину при температурі 180 градусів.

Готово! Тефтелі з майонезом можна подавати з будь-яким гарніром: картопля, каші, спагетті. При бажанні посипте їх свіжою зеленню або прикрасьте овочами. Смачного!


  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Відварений рис - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 100 грам
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - - За смаком
Для приготування тефтелей з майонезом використовуйте комбінований фарш: яловичина і свинина - відмінний варіант. Можна не морочитися і купити готовий. Для такої страви можна використовувати завжди то, чого залишилося трохи: залишився рис, останнім яйце. Якщо ви любите пожирніше - тоді, чим більше майонезу, тим краще. Але тоді блюдо буде калорійне.

Рецепт тефтелей з майонезом:

1. Фарш змішуємо з рисом.

2. Дрібно рубаємо часник, додаємо його в фарш, а також спеції. Все добре перемішуємо.

3. Додаємо у фарш яйце. Формуємо кульки - відправляємо їх на сковороду. Обсмажуємо в маслі.

4. Тепер викладаємо обсмажені кульки в будь-яку форму для запікання.

5. Готуємо соус: змішуємо майонез і кетчуп, додаємо спеції.

6. Заливаємо соусом кульки (якщо тефтелі в повному обсязі покриваються, додайте води). Відправляємо в духовку на годину при температурі 180 градусів.

Готово! Тефтелі з майонезом можна подавати з будь-яким гарніром: картопля, каші, спагетті. При бажанні посипте їх свіжою зеленню або прикрасьте овочами. Смачного!

Схожі рецепти