Рецепт Тайські рибні котлети фото

Тайські рибні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Імбир , Тілапія
Пісні страви , Веганські страви
На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Мій чоловік терпіти не міг рибні котлети, але одного разу все змінилося. Я зробила їх зовсім за іншою технологією, з додаванням незвичайних інгредієнтів. І вийшло це приголомшливе блюдо. Вам сподобається!

Опис приготування:

Не можна сказати, що у цієї страви якийсь один виражений смак. Азіатська кухня подарувала йому трохи кислинки, пару крапель гостроти і відтінок солодощі. Здивуйте своїх близьких, дізнайтеся, як приготувати тайські рибні котлети з тілапії. На гарнір для них підійде салат з капусти, який ми відразу зробимо.

  • Червонокачанна капуста - 100 грам
  • Білокачанна капуста - 100 грам
  • Морква - 40 грам
  • Майонез - 45 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Рибний соус - 15 мілілітрів
  • Соус Шрірача - 30 мілілітрів
  • Файл тілапія - 2 штуки
  • Braai, гілочка - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир мелений - 2 чайних ложки
  • Чилі порошок - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вапно - 1 штука
  • Оливкова олія - 2, 5 чайних ложки
тайські рибні котлети - фото крок 1
1. Вапно секції четвертинки. Подрібніть часник. На межі Kinzu.
тайські рибні котлети - фото крок 2
2. Філе викладіть на деко з фольгою. Сбирзніте його 1 немає. Ложкою олії, а потім відправте запікатися на 13 хвилин при 190 градусах в духовці.
тайські рибні котлети - фото крок 3
3. Поки риба остуджують, зробіть салат. Тонко наріжте всю капусту та моркву, або можете купити готову суміш такого салату. Додайте до неї сіль, перець, сік четвертинки лайма, половину кінзи і масло. Все перемішайте.
тайські рибні котлети - фото крок 4
4. Тепер зробіть фарш. Виделкою подрібніть рибне філе. Потім додайте до нього імбир, майонез, рибний соус, Kinzu, сіль, перець, соус Шрірача (1 ст. Ложку), чилі, сухарі і часник. Перемішайте.
тайські рибні котлети - фото крок 5
5. Сформуйте 4 котлети. Обсмажте їх по 4 хвилини з кожного боку на розігрітій олії в сковороді.
тайські рибні котлети - фото крок 6
6. Подавайте котлети з салатом і соусом Шрірача. Полийте кожну соком лайма. Смачного!

Схожі рецепти