Рецепт Тайські млинці фото

Тайські млинці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Млинці

Тайські блинопік готують такі млинці прямо на вулиці. Справжні майстри так професійно жонглюють найтоншими листами тесту і тут же фарширують, що спробувати це блюдо хочеться кожному.

Розповідаю і показую, як приготувати тайські млинці. Процес приготування значною мірою відрізняється від звичного для нас вже процесу готування млинців. Ленд себе: для тайських млинчиків використовує не рідке тісто. Подавайте зі згущеним молоком або з улюбленими добавками до випічки.

  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (розтоплене)
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Борошно - 2 склянки (просіяне)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Згущене молоко - 1 Ст. Ложка
тайські млинці - фото крок 1
1. У глибокій мисці змішайте воду, яйце, згущене молоко, сіль і цукор. Перемішайте і відставте поки в сторону.
2. А поки в окрему велику миску просійте борошно. У центрі зробіть поглиблення, в яке потім влийте нашу підготовлену раніше суміш. Все добре перемішайте.
3. Сюди ж потім влийте розтоплене вершкове масло.
4. Замішуйте тісто, поки воно не відстане повністю від стінок ємності і не збереться в один гладкий і красивий куля.
5. Готовий кулю з тіста злегка, зовсім трохи збризніть рослинним маслом і залиште підходити хвилин на 30.
тайські млинці - фото крок 2
6. Тепер розділіть тісто на невеликі кульки, кожен з яких розкачайте на прімипанной борошном поверхні досить тонко. 7. Зробіть ножем від центру до краю розріз.
тайські млинці - фото крок 3
8. Скатуйте тісто руками, як показано на фото.
тайські млинці - фото крок 4
9. Як би пропихуйте тісто в руку. Повторіть процедуру ще кілька разів.
тайські млинці - фото крок 5
10. Тепер кожен кульку тесту розгортайте в тонкий квадрат, який обов'язково гарненько збризніть рослинним маслом (краще оливковою). Змастіть гарячу поверхню (наприклад - млинцеву сковороду) рослинним маслом або маргарином, і акуратно викладіть на неї наш квадратик тесту. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної, буквально по хвилині-дві. Подавайте до столу гарячими, зі згущеним молоком.

Схожі рецепти