Тайські млинці з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте своїх діток, та й себе цим незвичайним десертом. Солодкі, смачні і ніжні млинці просто тануть у роті. Спробуйте, не пошкодуєте!
При готуванні тайських млинчиків особливу увагу потрібно приділити тесту. Воно замішується не так, як ми звикли. Спочатку змішайте всі інгредієнти для тіста і добре його вимісити. Загорніть в плівку і залиште на годину відпочивати. Потім змазаними в рослинній олії руками розділіть тісто на шматочки і, знову накривши плівкою, залиште ще на півгодини. Потім руками витягніть тісто кожного шматочка, сформувавши велику тонкий корж. Покладіть її на змащену вершковим маслом сковороду. У центр млинця викладіть начинку з бананів і яйця і швидко загорніть краю млинчика. Обсмаживши з одного боку, переверніть його на іншу. Готовий млинець наріжте квадратами і полийте згущеним молоком. Смачного!
- Яйце - 2 штуки
- Банани - 3 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 1, 5-2 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком (для смаження)
- Згущене молоко - За смаком