Тайські млинці з бананами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете урізноманітнити свої сніданки? У мене є дуже класне пропозицію Навчу вас, як приготувати тайські млинці з бананами і шоколадом. Це неймовірно смачно, ситно і смачно. Спробуйте!
Традиційно основою для тесту служить кокосове молоко, але якщо вам не вдалося його знайти, використовуйте звичайне коров'яче. Згущене молоко в начинці використовується для солодощі, так що її кількість залежить від ваших смакових уподобань. Дуже зручно, на мій погляд, що тісто робиться з вечора, це пристойно заощаджує час вранці.
- Молоко - 50 мілілітрів (ідеально - кокосове)
- Вода - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Борошно - 300 грам
- Банан - 4 штуки
- Сіль, згущене молоко, шоколад - За смаком
1. У глибокій мисці з'єднайте воду, молоко, борошно і дрібку солі.
2. Замісити тісто.
3. Розділи 8 однакових частин. Викладіть в зручну ємність, залийте рослинним маслом, накрийте кришкою і приберіть в холодильник на ніч.
4. На змащену маслом поверхні розкачайте кожну кульку, розтягуючи руками.
5. Банани очистіть і наріжте.
6. Сковороду присипте сіллю і добре розігрійте.
7. Викладіть млинець на сковороду, в центр помістіть шматочки банана і полийте згущеним молоком.
8. Акуратно згорніть конвертиком і смажте, постійно перевертаючи.
9. Сильно засмажувати не потрібно, досить підрум'янити.
10. Розтопіть шоколад.
11. Полийте млинці шоколадом і подавайте до столу.