Татарський салат з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Татарський салат з яловичиною порадує як і вас, і ваших гостей. Такий салат можна подати на обід або вечерю, а також на святковий стіл. Приготуйте татарський салат з яловичиною за цим рецептом.
Опис приготування:
Готуємо татарський салат з яловичиною в домашніх умовах. Салат дуже простий, але при цьому ефектний. На тарілці виглядає просто приголомшливо! До речі, замість сметани можна використовувати майонез. На стіл подається в такому ж вигляді як на фото або перемішаним. Хай щастить!
- Яловичина - 300 грам (можна телятину)
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Капуста - 200 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Крем - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком
М'ясо відваріть до готовності і порізати тонкими смужками.
Капусту нашаткуйте.
Буряк нарізаємо тонкою соломкою, можна скропити лимонним соком і посолити.
Моркву наріжте тонкою соломкою і замаринуйте в оцті, додавши сіль, цукор і приправи за смаком.
Також тонкою соломкою, ріжемо картоплю.
Обсмажуємо його на рослинному маслі.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Викладаємо в тарілку все інгредієнти. Кладемо їх по колу, чергуючи між собою. По центру - сметана та петрушечку. Смачного!