Рецепт Татарський суп фото

Татарський суп
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі , Зелень
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це татарський суп з борщівника, який готують ранньою весною. Дуже поживний і смачний суп, як і всі, що приготовані з ранньої першої зелені. Вельми своєрідний смак, варто спробувати.

Опис приготування:

Для того, щоб зварити балтирган, вам знадобиться борщівник сибірський. Цю зелень краще збирати навесні, молоде листя рослини ароматні і поживні, супчик з цієї зелені поповнить ваш знесилений за зиму організм вітамінами. А приготувати такий суп дуже легко, переконайтеся в цьому самі.


  • Листя борщівника - 200 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля зелена - 20 грам
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
1
Листя молодого борщівника тонко наріжте і обдайте окропом.
2
Очищаємо картоплю, миємо й нарізаємо його кубиками.
3
Наливаємо в каструлю воду, ставимо варитися картоплю в злегка підсоленій воді. Паралельно ставимо варитися два яйця.
4
З борошна і яйця зробимо тісто для галушок.
5
Коли картопля майже зварилася, додаємо віджаті листя борщівника.
6
Суп закипів, чайною ложкою набираємо тісто, опускаємо в суп. Варимо хвилин 7 після закипання.
7
Додамо дрібно нарізаний зелений лук, посолимо за смаком.
8
Очистимо варені яйця, наріжемо їх кубиками і додамо в суп.
Подаємо до столу з катиком або сметаною.

Схожі рецепти