Рецепт Татарський беляш фото

Татарський беляш
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Навчіться готувати татарський беляш, повірте, він того вартий! Татарський беляш готується на основі дріжджового тіста, виходить дуже м'яким, ситним і ніжним. Неперевершений смак!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування татарського біляші. Детальний опис приготування з прикріпленими фотографіями знаходиться нижче. Зауважу лише один момент, після першої випічки в беляш іноді додають бульйон (вливаючи його прямо в середину начинки). Гарного дня!

  • Яловичина - 300 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кефір - 2 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Маргарин - 2 Ст. Ложки
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - За смаком
татарський беляш - фото крок 1
М'ясо ріжемо кубиками і ставимо варитися. Картоплю ріжемо кубиками, цибулю ріжемо дрібно. Приготуємо тісто: в кефір додайте гашене соду, сіль, яйце. Все збиваємо і змішуємо з розм'якшеним маргарином. Перемішуємо все ложкою, поступово додаю борошно. Коли тісто загусне, скачуємо його в кому і накриваємо паперовим рушником на 10 хвилин. Потім розгортаємо тісто в пласт товщиною 3-4 мм. Вирізаємо рівне коло.
татарський беляш - фото крок 2
Викладаємо тісто у форму для запікання. Попередньо приготуйте начинку, змішавши картопля, м'ясо і цибулю (сіль і перець за смаком). Викладаємо начинку в центр тесту, акуратно защипуємо по краях тісто.
татарський беляш - фото крок 3
З тесту зробіть"кришку" . Накрийте нею беляш і щільно защипніть. Відправляємо беляш в розігріту духовку на 20 хвилин, через 20 хвилин накриваємо пергаментним папером і випікаємо ще 40 хвилин, температура 200 градусів. При подачі вкладіть в середину вершкове масло.
татарський беляш - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти