Рецепт Беляш фото

Беляш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Золота і хрустка скоринка, а всередині соковита м'ясна начинка - все це про домашніх беляшах. Така випічка не залишить вас і ваших гостей байдужими. Розповідаю про рецепт, як приготувати біляші.

Опис приготування:

Біляші складно назвати корисною їжею, адже вони готуються у великій кількості рослинного масла, проте, іноді можна дозволити собі таку слабкість. Подавайте гарячі або теплі біляші. Якщо зробили велику порцію і вони вже охололи, розігрійте їх на сковороді або в мікрохвильовій печі.

  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Вода - 0, 5 L
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - За смаком
  • Яловичина - 200 грам
  • Свинина - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Соняшникова олія - За смаком
беляш - фото крок 1
1. У теплій воді розчиніть цукор, додайте дріжджі і залиште в теплому місці на півгодини. Просійте борошно, додайте сіль і замісіть тісто, відставте його в сторону на 1-2 годину.
беляш - фото крок 2
2. Тим часом зробіть начинку: пропустіть через м'ясорубку обидва види м'яса, сіль і poperčite.
беляш - фото крок 3
3. Наріжте дуже дрібно цибулю і часник, додайте до м'ясного фаршу, перемішайте, влийте 0, 5 склянки води або молока, щоб начинка була більш соковита.
беляш - фото крок 4
4. Тим часом тісто виросло в 2 рази.
беляш - фото крок 5
5. Перекладіть тісто з миски на стіл і обомніте руками.
беляш - фото крок 6
6. Сформуйте з тіста рулет і розріжте його на шматочки.
беляш - фото крок 7
7. Сформуйте невеликі кульки, трохи розкачайте кожен.
беляш - фото крок 8
8. Отщіпніте трохи фаршу і помістіть його по центру коржі з тіста.
беляш - фото крок 9
9. Зберіть все краю до центру, потім притисніть руками, щоб сформувати корж.
беляш - фото крок 10
10. Розігрійте сковороду або казанок з великою кількістю рослинної олії, викладе біляші і обсмажте їх до рум'яної скоринки. Подавайте їх відразу, поки вони ще гарячі.

Схожі рецепти